lauantai 9. kesäkuuta 2012

tuotteita kiinasta ja tilanne check


Ostin sateenvarjon kiinasta viidellä dollarilla. Kiinasta on kiva tilailla kaikkea kun se on niin halpaa siellä. Toi mun malli ei vaan ollu kauheen innoissaan malleilusta. Ei se koskaan oo. Pelaa vaan jotain tyhmää jalkapallopeliä ipadilla kun mä pyydän posettamaan. "Ei ehi!" Mut siihen on silti tyydyttävä. Halu opetella ja oppia uutta on niin suuri.

Ostin myös tuollaisen kaukosäätimen sieltä kiinasta. Maksoi kolme dollaria. DealExtreme siis kyseessä.


Hyvin näyttäis toimivan. Fiksun näkösiä molemmat.. Täällä on muuten viime päivinä ollut hirmu kylmä. Oon pitänyt pipoa päässä sisällä ja ulkona kun niin palelee. Tässä kämpässä meillä on onneksi kaksi patteria (pilarissa ei sellasta luksusta ollut) mutta silti tulee kylmää ilmaa sisälle. Ja ulkona tuulee. Toisaalta on välillä ihana käydä ulkona kun ilma on niin raitis. Sitä on ihana hengitellä hetken aikaa kunhan ei tarvii pitkään palella. :P Yksi aamu nähtiin ikkunasta lumisadetta. No okei, ei se ollut oikeeta lunta mutta jotain vesilumirae juttua jokatapauksessa. Marcos oli ihan ku pikkulapsi ekaa kertaa lumen nähdessään. :D Täällä kun sitä ei juuri koskaan satele.


Tajusin, että täytyy kyllä vähän skarpata isomasukuvien kanssa. Aika vähän on tullut otettua. Mielummin niitä ottaa liikaa kun liian vähän, saapahan muistoja. Tällä kertaa oikein ilman paitaa piti posetella. :D

Napakorun jättämä arpi pilaa näkymää kyllä aika paljon. :(

Ilman paitaa -kuvailun huono puoli on se, että kokoajan jotakin vilkkuu ja suurin osa kuvista on "pilalla" kun ei osaa käsillään peitellä tarpeeksi hyvin strategisia kohtia.. Huoh. Mutta tollanen järkäle mä jo olen. Eikö oo iso! Laskettuun aikaan n. 7 viikkoa!


Tämä oli taas tällainen turha postaus jossa ei ollut päätä eikä häntää. Kai näitäkin voi välillä tehdä. Mulla on nyt sellainen olo, etten jaksa miettiä mitään. Vähän haikea fiilis. En tiedä miksi. Viime päivinä hormoonit on pistäneet mut aikamoisille koetuksille. Ei varmaan edes kahden käden sormilla pysty laskemaan montako kertaa olen tämän viikon aikana itkenyt. Taikka nauranut. Taikka kiukutellut hiljaa mielessäni. Oi tätä elämää. Naisen elämää.


English: I bought an umbrella for photography purposes. Maybe some day for rain as well. :P I'm eager to learn more and Marcos is my personal model. He doesn't seem to be so excited about it. Always just playing with the Ipad and when I ask to look at the camera and smile he says "I can't! I can't lose this match!"

We took some bigbelly pictures of me. We should take them even more often, you never have too many memories. It was very difficult to pose without a shirt. Always a nipple showing and ruining the picture and there's nothing as unsexy as poorly achieved photo editing to censore the body parts I'm not willing to show to the rest of the world.. :P Maybe next time I'll just keep the shirt on. Or learn to use Photoshop a little better.

3 kommenttia:

  1. Ihania masukuvia! <3 Voi kun olis itsekin aikoinaan tajunnu pyytää jotakuta hyvää valokuvaajaa ottamaan sellaisia itsestään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kieltämättä kätevää kun on joku joka voi kuvailla masua sen kasvaessa. Voi sitten vuosienkin päästä vielä muistella millanen rantapallo sitä tulikaan oltua.

      Poista