perjantai 9. marraskuuta 2012

Olen söpö ja tiedän sen + video

Tässä tulee oikein kunnon yliannostus Tobiasta mustavalkosina kuvina ja loppuun vielä video minkä sain väsättyä tänään valmiiksi. :)Pipo päässä siksi, koska ressulta on alkanu hiukset tippumaan päästä. Suunnitteilla on siis hiustenajo.. Ei siis todellakaan sellasta totaalikaljua niinkun kaikilla muilla Argentiinalaisilla vauvoilla vaan sellanen pieni siili vaan. Silleen kaljummat kohdat ei näy niin helposti mutta tukkaa on kuitenkin jonkun verran päässä. Ja kai se on näin kuumana kesänä ihan hyvä keventää lookkia, pikkunen nimittäin hikoilee aika sikana..

Kehityksestä sen verran, että se nykyään kikattaa aika paljon. Ehkä maailman suloisimman kuulosta! Ja se teki ensimmäisen 180 asteen käännöksen pari päivää sitten. Ei siis voi jättää enää yksin sängylle hengailemaan ettei satu onnettomuuksia. :D Ja se on myös kova poika juttelemaan! ....Mut tässä tulee videooo! Tein sekä HD version että vähän surkeemman. HD päihittää miljoona-0 mutta se lataa vähän hitaammin. Toivottavasti ei kuitenkaan kuolettavan hitaasti!Tässä vielä linkki ei-hd versioon, joka lataa vähän nopeempaa mut ei oo yhtä hyvä laatunen. ( http://youtu.be/4TsEsTXm8fs )

English: Tobias is a big boy already, almost 4 months. He smiles and giggles all the time as well as talks with his own language haha. He's moving around all the time and he made his first 180 degree turn a couple of days ago. It means I can't leave him alone on the bed anymore, we don't want any accidents to happen.. But yeah, check out the video I made. That describe's a lot of how he is like atm. :) The video is HD quality so it might buffer a bit slow but hopefully not too slow.. Anyway, if it's romping las pelotas with the speed, check it out on a non hd version here !

14 kommenttia:

 1. Voieiiiiii mikä söpöliini! =)

  VastaaPoista
 2. Ei noin suloista voi olla olemassa <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Miten te raaskitte ajaa hiuksia pois? :) Meilläkin on molemmilta lapsilta hiukset kuluneet pois takaa, mutta ne kasvaa kyllä takaisin. Mutta se on kyllä totta, että helteellä lyhyemmät hiukset ei hiosta niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollenkaan olis halunnu leikata mut ne kaljut kohdat oli aika epäsiistin ja hassun näkösiä. No eilen mä päätin sit vähän "siistiä" saksilla ja voi apua! Tää näyttää nyt keskitysleiriläisen ja punkkarin ristwytykseltä. Ihan karsee! :D no onnks se kasvaa takas..

   Poista
 4. Oi mikä ihana! Niin suloinen pieni Tobias. :) Ihana hymy! Vauvakuumetta pukkaa siis :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. I know :D I can't stop watching the video and smiling hahah. probably seen it already 50 times

   Poista
 6. Voi miten söpö! Aivan ihania kuvia ja mahtava video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva katella näitä sitten kun se on iso ja muistella menneitä :)

   Poista