sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Karkeloita

Vietin juhannusta ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. En suoranaisesti ollut edes kaivannut sitä, koska muistikuvat tylsistä kaupunkijuhannuksista oli aika tylsiä. Kaikki aina karkasi mökille paitsi minä. No okei ei aina mut usein. Tylsää. Tänä kesänä onneksi päästiin mekin mökkimaisemiin nautiskelemaan tästä valoisasta keskikesän juhlasta. Ja voihan pojat, en ihmettele yhtään miksi ihmiset karkaavat mökeillensä aina kesäisin. Se on niin rentouttavaa! Ennen aina valitin, et "mullon tylsää, ei mitään tekemistä" mutta nykyään nautin siitä ettei tarvitse kokoajan olla tekemässä. Voi vain loikoilla ja juoda siideriä. Välillä pelata sulkapalloa tai jalitsua ja välillä syödä masun täyteen kesäherkkuja.. Kivaa!
Marcos pääsi hyvin poikien jengiin mukaan ja siellä ne miekkoset ajeli moottoripyörillä ja teki muita poikien juttuja. Kaikilla näytti olevan kiva tosi kiva juhannus.
Tässä pari räpsyä perjantailta, eli ekalta mökkipäivältä.











Tulee ikävä tuota raparperipiirakkaa. Se oli niiiiin hyvää! Pitää opetella leipomaan...

Tässä vielä pari kännykkäkuvaa:




Et semmosta. Oli tosi kivaa ja toivottavasti päästään vielä uudestaan mökkeilemään tämän kesän aikana. Oli niin ihana juosta aina saunasta suoraan paljuun ja lillua siellä lämpöisessä vedessä koko poppoon kanssa. Talviturkista täytyy kyllä vielä päästä eroon..

Oliko muilla kivoja mökkijuhannuksia?

6 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää mökkijuhannus! Toivottavasti ens kesänä onnistuis meilläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyl se on ihanaa viettää juhannusta suomen luonnossa. Toivottavasti pääsette ens kesänä! :)

      Poista
  2. Mahtava nurmikko, millä juosta, loikoilla ja pelata kesäpelejä. Juhannus on vietettävä luonnon helmassa, oli sää mikä vain. Ehkä me kaikki vietetään sitä siellä ens kesänä! :) Minkä rotuinen tuo suloien karvaturri on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan niin! Kiva että tuutte suomeen ens kesänä! :) koira on sekarotuinen söpöliini.

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen juhannus teillä!

    Raparperipiirakka on kyllä niin hyvää ja mun mielestä tosi helppo tehdä. Teen sen itse murotaikinapohjaan (100g margariinia, 1dl sokeria, 1 kananmuna, 2 ½ dl venhäjauhoja ja 1 tl leivinjauhetta) ja päälle laitan pieneksi viipaloituja raparperinpaloja. Ne täytyy kuoria etukäteen, mikä on koko homman ärsyttävin puoli. Sitten laitan hiukan sokeria vielä raparperien päälle ja 200 asteiseen uuniin n. 20min. Kyytipoikana pitää ehdottomasti olla vaniljajäätelöä :)

    VastaaPoista
  4. Mää kaipaan sun blogipäivityksiä, kirjoita pian!

    VastaaPoista