maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pitkän viikonlopun ihanuutta

Eikö olekin ihanaa kun päivät pitenevät ja aurinko lämmittää jokaisena päivänä hieman enemmän kuin edellisenä? Se tapahtuu niin huomaamatta. Kahlaat läpi pitkän ja pimeän talven ja yhtäkkiä havahdut valoisaan ja kauniiseen kevätiltaan. Se on aika upea fiilis. Linnut laulelee ja on vaan niin hyvä olla. Hymyilyttää kovasti ja tekisi mieli viettää jokainen sekunti ulkona auringon paisteessa. 

Kevät on minun lempi vuodenaikani enkä millään voi ymmärtää kevätväsymystä saatika -masennusta. Minun kroppani toimii jotenkin niin päinvastaisesti. Keväällä herään henkiin. Latailen akkuja jotta jaksan onnellisena läpi kesän. Syksyn tullen akun virta alkaa tyhjetä ja viimeistään talvella elän jonkin sortin sumuverhon alla. Ihan tyytyväisenä mutta kuitenkin hieman apeana. Noh, yksilöitä me jokainen ollaan ja se tästä elämästä tekeekin niin mielenkiintoisen. Kaikki toimivat hieman eri tavalla. Minä olen tällainen ja tyytyväinen siihen.

Palataan takaisin kevääseen ja lämpöön. :) En voi kyllin sitä ylistää. Olen niin onnellinen! Koko viikon sääennusteet näyttävät jopa liian hyviltä ollakseen totta. Kuljen ulkona nahkatakissa. Kesäkengissä. Ilman pipoa. Eikä minulla ole kylmä!! Ihana tunne kun ei tarvitse vuorata itseään michelin miestä muistuttavaan toppapukuun ja vyöryö eteenpäin hatarin askelin. Voisin jopa harkita aurinkolasien ostoa. Pisamiakin alkaa varmaan tulla pikapuoliin. 

Pääsiäisenä saatiin todellakin nauttia keväisen lämpimistä keleistä. Helsinki toi parhaita puoliaan esiin. Oli paljon valoa ja hyvää mieltä. Vietimme todella paljon aikaa ulkona perheen kanssa. Tehtiin monen tunnin pyörälenkkejä auringon paisteessa. Istuttiin pihalla ja katseltiin Tobiaksen leikkiä. Juotiin lonkero ja toinenkin. Ostettiin Ikeasta pihakalusto, joka pääsi samantien suurkulutukseen. Kahvia omalla pihalla, omassa pihatuolissa, omien kukkien ja kasvien ympäröimänä. Ihanaa! Monena päivänä olen vain sulkenut silmäni ja antanut auringon helliä poskipäitä. Hymyillyt. Kuunnellut musiikkia, joka on nostanut ihon kananlihalle. Mieletön fiilis. Musiikilla on niin suuri voima mielialoihin ja tuntemuksiin. Musiikilla ja keväällä.

Sunnuntaita vietettiin äidin luona syöpötellessä ja juopotellessa. Äidin pöperöt. Voiko niitä kyllin ylistää! Toivottavasti minustakin tulee "isona" tuollainen keittiössä hääräilevä mummi, jonka ruoka löytää tiensä jokaisen sydämeen. Hyvä ruoka, parempi mieli. Olen tosin hieman erikoinen tapaus terveysintoilujeni kanssa.. Ehkä siis tarjoan lapsenlapsilleni merileväjauhetta ja superfoodeja. Ken tietää. :D 

Sellainen mukavan leppoisa pääsiäinen meillä. Entäpäs teillä? Nauttiko kukaan muu auringon paisteesta ja lintujen laulusta? Sininen, pilvetön taivas on kyllä niin kaunis.

English: Hello spring! Hello sun! We had a great Easter holiday. Lots of sun and spending time outside enjoying of the beautiful spring weather. We also visited my mom and had a delicious dinner at her place. Well... That's pretty much it. Nothing that special but still really cozy and fun. How was your Easter? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti