maanantai 20. heinäkuuta 2015

Huomenna

Havahduin taas kerran siihen kuinka nopeasti aika kiitää. Teimme päätöksen pyöräretkestä reilut seitsemän kuukautta sitten, vuodenvaihteen tienoilla. Kokoajan ajattelimme, että kyllähän tässä on vielä paljon aikaa, koska "kesään oli vielä niin pitkä aika". Nyt onkin yhtäkkiä heinäkuun puoliväli ja meidän on määrä astua lentokoneeseen HUOMENNA. Käsittämätöntä.

Onneksi saimme kaiken ajoissa hankittua. Minulle ostettiin uusi polkupyörä, Tobíakselle peräkärry, hankittiin lentoliput, "paikkaliput" polkupyörille, uudet renkaat, kaapelit, jarrupalat, ketjut, varapinnat, pyörälaikut, sisäkumit, leiriytymistarvikkeet, hotellihuone Kööpenhaminaan, yms. Lista oli todella pitkä ja minä erittäin skeptinen mutta me todellakin saimme kaiken hoidettua. Jopa tuleva reitti on laadittu, leirintäalueet katsottu ja muutenkin ohjelmat suunniteltu. Whoah! 8)

Tällä hetkellä Marcos stressaa aivan kaikesta. Minä yritän rauhoitella ja käskeä nauttia tästä stressaamisen sijaan. Ei tunnu auttavan. Ehkä Tanskaan laskeuduttua hänkin alkaa pikkuhilhjaa rentoutumaan. Itse olen aivan fiiliksissä. En halua pilata tätä turhalla stressierkkeilyllä. Jos vastoinkäymisiä tulee niin ne kyllä saadaan sumplittua keinolla tai toisella. Kaikella on tapana järjestyä, niinhän se menee!

Kaikki on tällä hetkellä pakattu. Pyörät ovat osissa pahvilaatikoissa ja pyörälaukut täynnä vaatteita ja leiriytymiskamaa. Lentoliput on skannattu ja huomisen vaatteet valittu. Nyt täytyy vain odottaa ja nukkua yön yli. Huomenna saavumme Helsinki-Vantaan lentokentälle klo 5 aamulla, joten herätys tulee olemaan aikainen. 

Toivotaan, että reissu menee kaikinpuolin nappiin ja ettei sateita tule ihan jokaisena päivänä. Pidetään peukkuja pystyssä. Bloggailen taas kun Suomeen palaamme. :}

Kännykuva teltasta ja pyöräboxeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti