torstai 19. toukokuuta 2016

Suhaillen

Vaunulenkit ovat nykyään päivän kohokohtia, niin rentouttavia ne ovat. On ihana hengitellä raitista ilmaa ja antaa jalkojen viedä. Aamuaurinko lämmittää kivasti muttei paahda liikaa. Siinä reippaasti kävellessä ja lintujen laulua kuunnellessa virkistyy ja herää kivasti uuteen kauniiseen päivään. Kaikkialla on jo mukavan vihreää.

Ollaan käyty milloin missäkin, joka päivä eri paikassa. Toisinaan ollaan oltu Vantaanjoen varrella, välillä taas kivuttu Ikeaan johtavia ylämäkiä. Metsissäkin ollaan samoiltu. Emillä on toisinaan ollut vähän rocky road noilla pikkupoluilla mutta tyytyväisenä se on vaunuissa nukkunut. :D Onneksi ostettiin sen verran hyvät vaunut että niillä pääsee sulavasti eteenpäin vaikka parit oksat ja kivikasat eteen sattuisivatkin. 

Käytiin yksi päivä ihastelemassa yhtä asuinaluetta tässä lähistöllä ja bongattiin siellä tosi kummitusmaisia hylättyjä taloja. Karvat nousi pystyyn parin talon kohdalla.
Ostettiin vaunuihin tollainen seisomalauta. Tobias rakastaa sitä yli kaiken ja tahtoo aina seisoskella siinä ja kurkistella nukkuvaa Emiliaa. 
Löydettiin ihan kodin nurkilta kunnon eurolava heaven! Niitä oli siellä ainakin 10! Olin juuri samana päivänä mietiskellyt mistähän mahtaisin yhden lavan itselleni löytää. Äkkiä roudattiin yksi kotiin ja nyt minulla on taas uusi diy projekti käynnissä.


Emilia on tänään 17 päivää vanha ja kaikki on sujunut edelleen oikein hyvin. Minäkin olen vihdoin saanut nukkua sillä viime aikoina ollaan herätty vain yhden kerran yössä. Yhtä reipas nukkuja kuin isoveljensäkin vauvana.

Hyvää nimipäivää rakas Emiliaiseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti