maanantai 27. kesäkuuta 2016

Niitä ajankohtaisia

Perinteitä noudattaen vietimme taas juhannusta enon mökillä Sysmässä. Onhan se ainakin kerran kesässä mökille päästävä ja mikäs sen parempi ajankohta kuin juhannus. Viime vuosi oli poikkeus kaiken sen kihlautumishypetyksen keskellä mutta muuten ollaan vietetty jokainen jussi Sysmässä siitä saakka kun ollaan Suomeen tultu. Tällä kertaa meitä olikin neljä vierasta kolmen sijaan, tosin tämä uusin tulokas taisi nukkua ehkä 90% koko ajasta ja aina kun hän suvaitsi olla hereillä tuli siinä kierreltyä lähinnä kaikkien muiden sylissä. :D

Viikonloppua vieteltiin tosi perinteisellä meiningillä. Perjantaina saavuttiin perille jo puolenpäivän aikoihin. Käytiin terassilla ja suunnattiin sitten mökille päiväkahville. Iltasella käytiin katsomassa kokkoa ja myöhemmin mentiin saunan kautta paljuun lillumaan. Lauantaina otettiin rennommin, pelailtiin sulkapalloa ja käytiin järvellä uimassa. Taisin saada siellä auringonpistoksen, koska loppuilta meni minun osaltani nukkuessa, oli yhtäkkiä niin kovin kuumeinen ja särkyinen olo. Sunnuntaina ajettiin takaisin kotiin mutta päätettiin kiertää kivoja maisemareittejä pitkin. Kyllä tämä tuhansien järvien maa upeilla metsillä höystettynä on vaan niin mielettömän kaunis!
Marcos valmistautuu pulahdukseen.

Joku lentoon lähdössä? :D

Auringon säteet yritti vähän pilvien raoista pilkistää.

Puumaja ja lato

Mökki ja ihanan vihreä piha.

Ajateltiin tässä lähitulevaisuudessa vuokrata taas auto ja hurauttaa päiväretkelle. Määränpää on vielä auki. Toinen vaihtoehto on hypätä paattiin ja seilata kohti Tukholmaa. Sekin olisi aika bueno idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti