sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Karnevaaliyritys

Täällä Argentiinassa on nyt karnevaaliviikonloppu ja kaikki on lomilla tiistaihin saakka. Innostuin asiasta kovasti, koska en ole ennen sellaisia nähnyt. Pyysin kauniisti pakotin Marcosin viemään mut jonnekin hienolle karnevaali apajalle kuuntelemaan ihania rytmejä ja katsomaan vähäpukeisia tanssivia ihmisiä. Katsottiin netistä missä kaikkialla karnevaaleja pidetään ja suunnattiin lähimpään mestaan. Hypättiin bussista ulos ja ihmeteltiin kuinka kadut näyttivät täysin normaaleilta, autoja ja jalankulkijoita suhi sinne tänne eikä musiikkia taikka onnellisia, tanssivia ihmisiä näkynyt missään. Kummasteltiin asiaa ja päätettiin lopulta jatkaa matkaa toiselle etapille.. Saavuttiin paikalle eikä mitään.. Tihkusadetta, autoja ja kiireisiä ihmisiä. Vai niin! No ei sitten mennä katsomaan karnevaaleja kun ei niitä näköjään missään ole. Tyydyttiin tappioon ja mentiin tien toisella puolella olevaan ostoskeskukseen murjottamaan.
Tässä todistusaineistoa hieman pyöristyneestä masusta. Aika vähän on tullut itteä kuvailtua vaikka se oliskin ihan hyvä idea niinkun muistojen kannalta. Olishan se kiva joskus vuosien päästä näyttää Tobiakselle (ollaan keksitty sille jo nimi, ihihihi) että tältä minä näytin kun sinä mun sisälläni myllersit. Täytyy siis skarpata kuvien oton suhteen!
Olen nyt siis raskauden puolessa välissä ja pakko myöntää, että oletin kasvavani huomattavasti kovempaa vauhtia. Ajattelin, että musta tulee parissa kuukaudessa jäätävä ryhävalaan kokoinen otus mutta toi masuhan on itseasiassa aika säälittävä. Nyt siitä ei vielä huomaa, että se on raskausmasu. Se näyttää enemmän siltä, että ruoka maistuu ja läskit tykkää.
Oishan ton toki voinu kuvata ennen syöntiä :D Mut oli hyvää, uuniperunaa ja lohta.


Invaliidi rassukka.

Kaikkea niihin ostoskeskuksiin täytyykin rakentaa.. Maailmanpyöriä ja muita huvipuiston laitteita. Lapset ainakin tykkää.

Mut joo, hengailun=syömisen jälkeen tultiin pettyneinä takaisin kotiin. Tai ainakin minä olin pettynyt, Marcosin mielestä karnevaalit on tylsiä. Miten voi olla mahdollista? Ne kun vaikuttavat niin iloisilta ja onnellisilta tapahtumilta. Ihme tyyppi..

Kotona käytiin netistä kattomassa uudemman kerran karnevaali aikatauluja ja kävi ilmi, että ne alkaakin vasta 7 pm. Me mennään siis tekemään uus yritys tossa muutaman tunnin päästä ja toivotaan, että tämä tyttö pääsee vihdoin näkemään millaisia ne karnevaalit oikein ovat. <3

English: It's a carnival weekend here in Argentina and I'm pretty excited about it. We already tried to go earlier today to see some music and dancing people but it turned out that they'll start in the evening. So in a couple of hours we're going back again, hopefully I get to take some nice pictures. Marcos thinks that carnivals are boring but I'm sure they're exactly the opposite. :)

6 kommenttia:

 1. Holy motherfu mulla on mennyt jotain todella olennaista ohi ja lujaa :--D Hirmuisesti onnea, masusta kyllä huomaa että siellä on aivan muuta kuin perunaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D kiitos paljon! Kai tästä masusta pikkuhiljaa alkaa huomaamaan ettei sitä pelkällä ruoalla oo saavutettu :P

   Poista
 2. Moi Sari
  Hienoa! Kuvia vaan kehiin, että päästään täälläkin seuraamaan teidän ja sun massun elämää ja kehitystä.
  Haleja.
  Rami
  PS. Arvaa kuka lähtee kolmen päivän päästä viikoksi Siperiaan, Hanti Mansiiskin "Spirit of Fire" -festareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täytyy ottaa enemmän kuvia masusta.
   Vau, Siperiaan! Muista ottaa lämmintä vaatetta mukaan. Taitaa jopa sisukasta suomalaista paleltaa siellä kaukana. Pidä hauskaa festareilla! Haleja!

   Poista
 3. ^Lisää kuvia joo! Oot säteilevän näkönen, ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihana kommentti. Kiitos Mari. :) Täytyy alkaa räpsimään paljon useemmin.

   Poista