torstai 14. kesäkuuta 2012

Voiko olla niin hyvää?!

Oli aiemmin ruokapostauksen yhteydessä puhetta siitä, että pakko käydä China Townissa shoppailemassa. No pakkohan se tosiaan oli enkä kyllä tyhjin käsin kotiin lähtenyt. Tuolla täytyy alkaa ramppaamaan paljon useammin. Ihana pikku paikka. Ulkomaalaisen unelma. Ja miksei toki paikallisenkin joka tahtoo kokeilla ulkomaalaista.


Nuudelia, soijapalasia, couscousta, kookosmaitoa, tofua, keksejä, sweet&sour kastiketta ja fetaa. Näkkäriä en valitettavasti löytänyt. :( 


Ah <3 Ihana tietää vihdoin minne mennä jos fetan himo nousee mahdottomaksi. Bussilla pääsee suoraan China townin "portille" omalta kotiovelta (tosin itse bussimatka kestää 45min. Mut kyllä mä oon valmis matkaamaan vaikka parikin tuntia ihan vaan fetan vuoksi, namskis!). Mukaan lähti myös tabascoa, soijakastiketta, teetä ja mausteita.

Kiinakaupungin (höhöhö hyvä suomentaja oon) jälkeen suuntasin Palermoon erääseen uuteen kasvisruokaravintolalöydökseen. Oon siellä nyt kaksi kertaa käynyt ja kaksi kertaa myös rakastunut. Ruoka on super halpaa ja sitä saa syödä buffet meiningillä niin paljon kun napa vetää. Jos syö paikanpäällä niin annos maksaa muistaakseni 45 pesoa (about 8€) ja jos ottaa mukaan niin rasia punnitaan ja maksetaan sen mukaan. Marcos kuulemma kävi siellä viime viikolla, lappas rasian täyteen ja maksoi 25 pesoa (4.50€). Ei kertakaikkiaan voi olla niin halpaa! Valinnanvaraa on vaikka muille jakaa, niin paljon eri juttuja sieltä löytyi ja ruoka on _oikeasti_ hyvää, ei mitään juosten kustua paskaa.


Olin niin ähkyssä lautaseni jälkeen mutta pakko oli silti vielä jälkkäriä ottaa. No tottakai! Jos kerran hintaan kuuluu niin täytyyhän sitä ny vähän hei! ;D

Aaahh toi juustokakku oli niin hyvää että oon nähny siitä märkiä unia jo monta päivää. Tarjolla oli myös muita kakkuja ja tuoreita hedelmiä kuten kiiviä, ananasta, mangoa, papaijaa yms. Mun oli pakko santsata ku oli niin hyviä herelmiä. :D En tiedä miten selvisin kotiin tuolta, ihme etten vyörymällä.. Raskaana olemisen plussapuolia: ruuhkabussissakin saat aina istumapaikan. Eikä tarvii ees pyytää, ihmiset loikkaa tyyliin kilpaa penkeiltään ja tarjoaa sulle istumapaikkaa. Voi siis ihan hyvällä omalla tunnolla vetää ähkyt kun ei tarvii edes seistä. Ja kotona piti tietenkin ottaa vielä pikku siesta ja keräillä voimia. Vauvakin veti sellasta suhinaa masussa, että vissiin mun tankkaus toi paljon uutta energiaa hänenkin luihin ja ytimiin. Äiti ja poika kiittää!


Nyt lupaan rauhottua ruokapostausten suhteen. Ainakin yrittää.

English: Last week I went to China Town. That place is a heaven! I should move there. Aahhh yummy yummy yummy!!

4 kommenttia:

  1. Oletko muuten käynyt Palermon Jumbossa katsomassa onko siellä näkkileipää? Eilen Chilen Jumbossa näkyi Wasan näkkileipää :)

    VastaaPoista
  2. En oo tainnut koskaan käydä siellä palermon jumbossa. Täytyy ottaa tehtäväkseni metsästää se paikka käsiini ja löytää näkkäriä! :)

    VastaaPoista
  3. Anteeks ku tuun tänne randomina anonyyminä kyseleen mutta löysin juuri sun blogin annikaandhomeaway:n linkistä ja ihastuin :)))

    Onko sulla jotain postausta missä kertoisit paremmin taustatietoja että kuka oot ja miten päädyit Argentinaan ja miten tapasit miehesi ja sen sellaista? :)

    Itsekin olen kihloissa Argentinalaisen miehen kanssa. Tosi asumme ihan Suomessa emmekä näillä näkymin ole muuttamassa täältä minnekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa ollenkaan. Kiva jos tykkäät blogista. :)
      Itseasiassa nyt kun mietin niin ei oo mitään postausta, jossa kertoisin itsestäni ja taustoistani. Kirjotin tätä blogia kyllä jo suomessa asuessani. Kirjotin englanniksi ja sitten vuosien jälkeen lukiessani vanhoja postauksia tunsin niin suurta myötähäpeää itteäni kohtaan, että poistin varmaan yli puolen vuoden postaukset. :D Nyt kyllä kaduttaa..
      Voisin itseasiassa tehdä lähiaikoina sellasen esittelypostauksen itsestäni! Hyvä idea.

      Hei kiva kuulla että sielläkin on suomi&argentiina pariskunta! Oon aina niin innoissani kun kuulen tuollaisista. Tuntuu että ne on niin harvinaisia tai sitten pyörin vain väärissä piireissä. Puhutteko sun miehen kanssa suomea/espanjaa/englantia?

      Poista