torstai 23. elokuuta 2012

Ruissaria ja Aladdin housuja

Tehtiin tuossa jokunen aika sitten ruisleipää. Jäi vähän sisältä raa'aksi mutta oli se silti ihan ruissarin makuista. Nami! Täytyy ens kerralla pitää uunissa vähän kauemmin. Joka tapauksessa kiva tietää miten helposti ruislimppu väännetään. Syötyäni kaksi pakettia Reissumiestä tajusin, etten voi elää toista kahta vuotta ilman ruisleipää. Nyt osaan onneksi tehdä sitä itse. Se on liian hyvää ollakseen totta eikä mitkään pullamössö-paahtoleivät sitä päihitä.

Ja sit pitää vielä esitellä super siistit uudet himapökät mitkä Marcos mulle osti. Näissä passaa rentoilla kotona. Mistään ei purista! Äitille taisi iskeä housukateus sillä se päätyi ostamaan samanlaiset, hehe. En ihmettele. Mä oon ainakin ihan inlööv.
English: We made some rye bread and it ended up tasting good, reminded me of Finland. There we eat that a lot. It's a shame you can't find it here.. Well now I know how to prepare it myself.
PS. Check out my new home pants. They're so cute and super comfortable. I love them.

2 kommenttia:

  1. Ihanan iloiset housut ja mikä herkkulimppu! Pakko saada ohje, jos se vaan hienoista ruisjauhoista onnistuu. Mun ruisleivistä on tullu aika kovia ja murustuvia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hienoista ruisjauhoista tehtiin tuo, löydettiin china townista. Ohje oli itseasiassa tosi simppeli. Naminami. Tosin ei toikaan mitään huippuluokkaa ollu mutta hyvin maistu joka tapauksessa. :D

      Poista