lauantai 18. elokuuta 2012

Sunnuntain defensailut

Käytiin äitin kanssa viime sunnuntaina San Telmossa kävelemässä Defensan katumarketilla. Se on siis katu, joka aina sunnuntaisin suljetaan autoilta. Kyseinen katu on täynnä myyntikojuja, musiikkia ja turisteja. Ravintoloissa ja kahviloissa saa maksaa kaikesta tuplahinnan. Se tuli huomattua. Himoitsin mm. pizzaa joka olisi maksanut 90 pesoa. Järkyttävä hinta. En tilannut vaikka mieli teki. Meitä laskutettiin myös haarukan, veitsen ymsä käytöstä. Pitää varmaan ottaa ens kerralla omat aterimet mukaan. :D En oo koskaan ennen tollaisesta kyllä kuullut.


Törmättiin myös Día del Niño juttuihin. Tuona kyseisenä päivänä oli siis lasten päivä. Onko Suomessa sellaista?

Tuoreista appelsiineistä puristettu mehu on aina niin hyvää!
Itse en kyllä lähtis puluja ruokkimaan mutta täällä sitä harrastetaan kovin paljon. Mun mielestä pulut on aika ällöjä.

Toi oli tosi kiva päivä. Sää oli pitkästä aikaa ihanan aurinkoinen ja ainakin mulla oli pikkuisen kevättä rinnassa. Piristi kummasti, koska nämä viime aikojen kaatosateet ja ukkoset on olleet niin ikäviä. Oli myös kiva näyttää vähän kaupunkia äiskälle, niin vähän kun sitä loppujen lopuksi pääsi tekemään. Valitettavan paljon oltiin 4 seinän sisällä mutta minkäs teet kun  on pikkuinen mitä hoitaa. Toivottavasti sulla äippä oli kuitenkin kiva reissu ja että nähdään taas pian. Oli kiva saada sut niinkin pitkäksi aikaa tänne meidän luokse. Skypetellään paljon, niin pääset tarkkailemaan webbicameran kautta lapsenlapsesi kasvua. :)

English: Last Sunday we went for a walk to a street market on Defensa. Every Sunday it closes down from cars and gets full of people. There's music, tourists, people selling things and the cafes and restaurants charge you so much that it makes your wallet want to cry. Anyway it was a nice sunday and a very nice weather. It was also Día Del Niño, Children's day.

4 kommenttia:

 1. Tuo sunnuntai San Telmossa oli upea, niin kuin koko mun reissu teidän luona! Odotankin jo kovasti, että saan nähdä kuinka paljon mummin kultapoika on kasvanut =)
  t. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Toivottavasti pääset pian taas kylään :)

   Poista
 2. Mua harmittaa tuossa lastenpäivässä se, että siitä on tullut melkein kuin toinen joulu tai syntymäpäivä. Ainakin S:n sukulaislapset saa silloin lahjoja, mikä on mun mielestä vähän hassua! Voihan sitä viettää muuten vaan perheen kesken ja käydä vaikka leikkipuistossa lasten kanssa. Argentiinassa on mun mielestä muitakin hassuja "keksittyjä" juhlapäiviä, kuten opettajan-, sihteerin- ja ystävänpäivä (ei siis 14.2.).

  Toivottavasti sinne saapuisi jo pian keväisempiä ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä totta, siitä on tehty vähän turhan suuri numero. Muistan esim pilarissa meidän naapurit vuokras jonku jäätävän ison pomppulinnan lapsillensa ja piti oikein jättipartyt.
   Sihteerinpäivä? haha, Ihme "juhlia" kyllä :D huh

   Poista