keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ajankäyttöä, tietokoneilua ja valokuvausta

Blogissa on ollut ihan liian hiljaista viime aikoina. Rupesi taustakuvakin nyppimään, joten väliaikaisvaihtoehtona toimii mun hieno illustration taiteilu, värikäs karhun pää. Haha, ei huolta! Toi on vaan väliaikainen pikku heppu.

En ole kirjoittanut tietenkään siksi, koska vauva vie aikaa, työt vie aikaa ja samoin vie vapaa-aika. Kaikki vie aikaa jos nyt ihan rehellisiä ollaan.. Nukkuminen, syöminen, kaupassa käynti ja auringonotto. Ei-minkään-tekeminenkin vie aikaa. Ei se ole hyvä tekosyy, ettei ole mukamas aikaa. Ainahan sitä nyt on edes pikkuisen jos vaan niin tahtoo. Se, että haluaako sen ajan kuluttaa bloggaamiseen vai kokkaamiseen on eri asia. Mä olen kuluttanut aika paljon aikaani uuden nettisivun/portfolion rakentamiseen. Siis tätä "netissä istumis" -aikaa. On muuten välillä melko haastavaa hommaa. Ei netissä istuminen vaan nettisivun rakentaminen. Kohta se kuitenkin on valmis. Ei ihan vielä mutta pian. Haluatteko nähdä? Tässäpäs on linkki: http://sarimaria.com
Ps. Kylläpä tuli raiskattua sanaa "aika".

Mulla olis tosi paljon kerrottavaa, mutten tahdo alkaa läiskimään ajatuksia toisensa perään koska ne ei mitenkään liity toisiinsa eikä ne nyt niin kuoleman tärkeitä edes ole. Ehkä mä voisin mielummin ripotella aatoksia sinne tänne ja tonne, olis selkeempää.

Mulla on sellanen olo että höpötän puuta heinää. On jo keskiyö. Tobias vetelee sikeitä makkarissa. Marcos on pizzastelemassa parin kaverinsa kanssa. Mä oon kotona vauvavahtina. Väsyttää. Tän jälkeen painun peiton alle. Hassu olo.

Mä läjäytän tämän päättömän postauksen loppuun vielä sarjan kuvia, jotka otin viime viikolla San Telmossa. Olin siellä Foto Ruta Academioimassa ja tavoitteena oli ottaa paljon kuvia ihmisistä. Niin myös tein. Oli ihana päivä ja tapasin paljon mielenkiintoisia ihmisiä. San Telmossa on aina kiva kuvata. Sieltä löytää kokoajan kaikkea uutta ja ihmeellistä, kerta toisensa jälkeen!


 Hahahah


Jeputijee. Ens postauksessa mä voisin koittaa puhua asiaa ja kertoa mitä kaikkea kivaa viime viikkoina on tapahtunut. On ollu paljon kaikkee pikku tapahtumaa ja sellasta! Stay tuned ja silleen! Tsaukki!

English: I got bored of my banner but it's 00:00 and so I'll do my design another day. So enjoy of this little bear that I made on illustration the other day :D It can be my temporary banner. Anyway, I've been making myself a new website/portfolio. Take a look and let me know what do you think! http://sarimaria.com
These photos were taken last week when I was doing Foto Ruta Academia with Joss and some clients. My goal was to shoot a lot of people and so I did. I mean photograph, not shoot literally höhöhö. I met some interesting people out there. San Telmo is always so full of things, it just surprises me everytime I go there with my camera. 

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Noista voi hyvin aistia tunnelman ja tuntuu melkein kuin olisi itse paikan päällä :)

  VastaaPoista
 2. GREAT PICTURES, as always. I'm thinking of buying myself a camara and ask you for lessons!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you manu querido. I'd love to be your teacher ;)

   Poista
 3. Sari - the blonde drinking mate with the grey hair artisan. She looks terribly familiar. Isn't she Miriam, from Netherlands?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manu, I have no idea actually. I stayed a while talking with them but we never really introduced ourselves. I don't even know who is Miriam from Netherlands. But yeah, could be.

   Poista