maanantai 28. tammikuuta 2013

yökuvausta

Kävin pari viikkoa sitten ekaa kertaa Stand up comedy showssa. Ah kuinka positiivinen yllätys se olikaan. Nauratti kovasti. :D Mulla on viime aikoina ollut sellainen olo, että nyt täytyy tehdä paljon kaikkea kun siihen on vielä mahdollisuus. Haluan käydä "Graffitimundo" -kiertueella, koska siellä sais otettua paljon kivoja valokuvia. Haluan rullaluistimet, jotta voin mennä El Bosqueen rullailemaan ja treenaamaan oikein kunnolla. Haluan kiivetä Palacio Baroloon ja katsella ihania maisemia. Haluan toteuttaa valokuvausprojektin mistä me ollaan Paulan kanssa puhuttu.. Haluan toteuttaa itseäni nyt niiinnniininiiin paljon, koska pian olen kylmässä ja pimeässä Suomessa, joka ei ole yhtään niin valokuvauksellinen paikka kun mi querido Buenos Aires. Onneksi Saavutaan suomeen keväällä, toukokuun lopulla joten siinä on kuitenkin koko kesä aikaa valokuvata ties mitä. Täytyy kiusata kaikki kaverit läpi ja ottaa niistä kivoja portretteja jossain heinäpelloilla. :P Toisaalta lumikin tulee olemaan tosi mielenkiintoinen haaste. Ja aivan kuten Barney sanoisi, challenge accepted.

Tässä tulee sarja valokuvia, joita nappasin yöaikaan barrio Las Cañitasissa. Se on taas oma tarinansa kuinka päädyin koko barrioon ja miksi otin kuvia yöllä? En uskalla liikaa paljastaa, koska en tiedä ketkä tätä blogia lukee google transleittoreiden kera mutta sen voin sanoa, että olin siellä vaklailutehtävissä. Jännittävää.

Ps. Viime viikonloppu oli kiva. Perjantaina pizzaa ja coronaa ja vähän kilistelyä Marcosin kanssa lentolippujen kunniaksi. Lauantaina perus Foto Rutailua joka on aina mukavaa. Sunnuntaina valokuvausta ja piknikkeilyä La Platassa Irinan kanssa. Kaikenlisäksi sain nukkua ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen 11 saakka kun pojat oli Pilarissa polttareita juhlimassa. Ah, I feel rested <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti