tiistai 12. helmikuuta 2013

Hiukset niks naks

Arvatkaas mitä mä tein? Kyllä, heittäydyin massaksi ja leikkasin itselleni sivusiilin. Viimeksi kun tein samaisen päätöksen onnistuin pilaamaan koko tukkani. Lopputulos oli kamala. Halusin itkeä. Luonnollisestikin pelkäsin, että tämä kerta päättyisi samanlaiseen katastrofiin. All hail itkupotkuraivarit ja pipon kestokäyttö. Toisin kuitenkin kävi, sillä ME LIKEY BIG TIME. Kuolasin Rihannan sivusiiliä Pinterestissä aivan liian pitkään. Bongailin sivusiilejä kaikkialla. Universumi ihan selkeästi halusi minun muuttavan lookiani. Miksi siis turhaan taistella vastaan?! Otin hiusnipun käteeni ja annoin saksien laulaa.

Ihana saada pitkästä aikaan vaihtelua. En ole kertakaikkiaan tottunut olemaan pitkätukkainen tyttö, koska mun mielestäni se on ihan tylsä vaihtoehto. Varmaan edellisestä postauksesta jo huomasikin, etten ole koskaan ollut mikään average girl mitä ulkonäköön tulee. Mulle sivusiilit, punkkarit ja lyhyet blondatut tukat lierihatun kera on ah ah ihania, märkiä unia jopa!

Muutama vuosi sitten tein päätöksen, että kasvatan sekä hiukseni että oman värini takaisin ja katson miltä ne mun päässäni näyttävät. Ei tämä toki pahalta näytä vaikka hiuslaatu onkin hieman ohkainen (varsinkin nyt kun tukkaa tippuu niin maan perkeleesti) mutta nyt mulla on jotenkin itsevarmempi olo tämän minilisäyksen kera. Kyllä, olen aina ollut hieman friikki.. Lesbotukat vaan on niin ihkuja! :D Niissä on särmää.


Kovasti jännäsin Marcosin reaktiota. Pari kertaa koitin pehmitellä ja vihjailla toteamalla kuolaavani sivusiilien perään. Siihen Marcos totesi lyhyesti ja ytimekkäästi, että "ei". Noin se sanoo aina kun ehdotan jotain uutta. Laitoin myöhemmin skypessä viestiä, että olen juuri tehnyt hiuksilleni jotain mitä sä niiiin tulet vihaamaan, mutta ah kun mä tykkään <3 Pistin vielä kuvan todisteeksi ja reaktio oli suunnilleen "OOTKO SÄÄ MENNY ITE SAKSIMAAN TUKKAASI??" Heh. Marcos vihaa kun mä sörkin itse omia hiuksiani. Sen mielestä kampaaja sen olla pitää, ja toki mä ymmärrän. Lupauduin siis siistimään tukkani kampaajalla ja kyllähä sen eron huomasi heti. Nyt Marcoskin tykkää tästä kovasti.

Nuo kuvat on siis otettu siitä minun leikkaamasta versiosta. Myöhemmin kampaaja vähän kerrosteli tukkaa ja ajoi tuon siilin kunnolliseksi. Täytyy siis ottaa paremmasta versiosta pian kuvia!

Mitäs siellä ollaan mieltä? Onks tää ihan karsee? :D

English: I cut my hair a little bit. I love it. Finally some change! I started getting so sick of that boring, long hair. I'm not used to looking so boring! Short/shaved/colored/anything is very attractive to my eye. Now my hair has got some edge haha. First I just cut it with scissors but thank god ended up going to a hairdresser to shave it properly and give some basic cutting to the rest of the hair. I reaaally love this! These photos are the "Sari's version" so soon I'll have to photograph this better one!

13 kommenttia:

 1. Hiukset näyttää kauniilta ja ei mulla ainakaan tullut edes lesbotukka mieleen! ;) Täällä on aina samanlainen reaktio hiusmuutoksiin, mutta onneksi en turhia kysele, hiukset on uusiutuva luonnonvara. Oman väriset, pitkät tai itse saksitut hiukset on edullisin vaihtoehto, se hyvä (tylsä) puoli niissä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no hyvä. :D Lauantaina yks tarjoilija kysy multa oonko punkkari.... Hah. Totta, ainahan ne hiukset kasvaa takaisin ja ei mua oikeastaan edes haittaa vaikka saisinkin vähän pitkiä katseita. Mulkoilen niitä vaan takasin sellasella "etkö oo ennen ihmistä nähny?" -katseella.

   Poista
 2. Sopii sulle tosi hyvin ja oot kyllä supernätti! Ja nyt kun kerrankin innostuin kommentoimaan niin oon lueskellut blogias jo pitkään ja tykkään kovasti. Kaikkea hyvää teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kiva jos tykkäät. Aina mukava kuulla jos lukija ilmoittaa itsestään. Joskus sitä miettii, että lukeekohan tätä ees kukaan. :D

   Poista
 3. Mun mielestä sun hiukset on tosi kivannäköiset ja sopii sulle hyvin! S:n puolesta saan tehdä hiuksilleni mitä vain, paitsi leikata sellaiset lyhyet "miesmäiset" hiukset, joka kuulemma on 50-60-kymppisten suomalaisnaisten tyypillisin hiusmalli :D Siinä on kyllä oikeassa, että esim. Argentiinassa näkyy enemmän pitkiä hiuksia vanhemmillakin naisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, itseasiassa nyt kun miettii niin tuo on kyllä NIIN TOTTA! :D Mun äitilläkin on sellanen! Mistäköhän se johtuu? No argentiinalaisilla on kyllä niin paksu tukka, että ne voi ylpeästi pitää sitä pitkänä vaikka vauvasta vaariin.

   Poista
  2. Hehe, munkin äidillä on sellainen ja tädeillä myös :D Äidillä oli pitkät hiukset nuorempana, mutta sanoo että nyt ovat niin ohuet, että lyhyt hiusmalli on ainoa vaihtoehto.

   Poista
  3. Totta, mun äiti sanoo samaa.. Varmaan päädyn itsekin vanhempana samaan ratkaisuun...Katkerana!

   Poista
  4. Mun äidillä on lyhyt kans ja siitä syystä, ettei mummo antanut aikanaan leikata pitkää, paksua ja kiharaa tukkaa. Kapinahenki elää yhä :D Ja mulla ainakin on nyt jo liian ohuet suomalaishiukset pitkiksi, joten en halua edes kuvitella tilannetta keski-ikäisenä...

   Poista
 4. Vau, aivan upeat hiukset! Näyttää todella cooleilta!

  Ja hienoja ovat valokuvinakin nuo mustavalkoiset, aivan upean näköisiä kuvia.

  VastaaPoista