tiistai 12. helmikuuta 2013

Pikku Sari

Innostuin kaivelemaan vanhoja valokuvia joku aika sitten. Niitä on niiin hauska katsella tälleen vuosien jälkeen ja naureskella omalle pärställeen. En viittinyt spämmätä facebookia ihan täpötäyteen, joten päätin laitella joitain kuvia tänne blogin puolelle. Ikävä kyllä suurin osa mun vanhoista valokuvista lepäilee tällä hetkellä Tanelin kellarikomerossa, mutta onneksi äiti lähetti mulle pari kultakimpaletta.Ja loppuhuipennukseksi vielä pari kuvakollaasia vuosilta, jolloin en osannut päättää näyttääkö tytöltä vai pojalta vai joltain siitä väliltä.. Hah!

Että sellaista.. Nyt mulla on taas uusi luukki, uudistin sitä nimittäin viikonloppuna mutta siitä lisää seukissa postauksessa! 8)

English: Here are some photos of me when I was younger. Hahah I had fun looking at these. I also added some collages of me during the years when I didn't really know whether I should look like a girl or a boy or something from between... :D Btw, I have a new hairdo again, which I am inlove with, but I'll write about it more next time!


2 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköinen toi viimeisten kuvien vaalea tukka ja hattu! Nätti olet kyllä varmaan millä tukalla tahansa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tuo oli kyllä ehdottomasti yks lemppareimmista hiuksista ever! Oli vaan niin hankala ylläpitää kun on luonnostaan ruskea tukka ja juurikasvua tuli hetkessä. Sit kun yritti valkaista tyveä niin se meni ihan oranssiksi. :/

    VastaaPoista