keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Anonymous butts

Tässä tulee kuvasarja anonyymeistä pepuista ja muutamasta etumuksestakin. Ha, on mullaki elämä... Viettelin sunnuntaita kuvaillen toisten takalistoja! No ei vaan, kyllä meillä oli oikeesti aika kiva sunnuntai. Suunnattiin nimittäin Buenos Aires Playalle, eli rannalle. Harmittaa, että sain tietää tästä rannasta vasta nyt. Olisin oikein mielelläni käynyt siellä useamminkin tämän kuuman kesän aikana piknikkeilemässä ja ottamassa vähän väriä ihoon. Nomut, Suomessa on paljon rantoja! Otan ilon irti niistä muutaman kuukauden päästä. ;-)

Mutta tässä näitä pyllyjä ja etulistoja ja sivulistoja kans!

Tuo peppumies taustalla pilaa koko kuvan :( osaako kukaan photoshopata asioita ulos kuvasta? Jos osaa niin hjälpa mig!! Mä koitin mut tuloksena oli hyvin kiemuraiset sillan kaiteet.


Aika rändöm juttu mut ei se oo niin justiinsa. Kirjotan pian juttua, että what's up ja miten menee! Stay tuned tai jotai! Ha. Hyvät illat!

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Olispa jo toukokuun loppupuolisko!
  t. mami,mummi&anoppi

  VastaaPoista
 2. Ihania buttseja :) Missä tuo Baires playa sijaitsee? Jossain costaneran lähettyvillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli se tavallaan costaneran lähellä. Ajettiin autolla enkä oikein tuntenut aluetta, joten olin aika hukassa suunnasta. Mutta kyllä me siinä costaneran huudeilla oltiin!
   Nettisivu on http://playa.buenosaires.gob.ar/

   Poista
 3. Vau! Tuo sivusto loistokkuudessaan lupaa kyllä aika paljon :)

  VastaaPoista