perjantai 3. toukokuuta 2013

Vointeja

Mikä siinä on että kun lomalle pääsee niin sairastelu alkaa? Kumma juttu... Olin hyvinkin tohkeissani lomasta ja kaikesta siitä ihanuudesta mitä voin tehdä. Ei käynyt mielessäkään, että viettäisin päivät sängynpohjalla kuumeessa, pääkivussa, lihassäryissä saatikka vessanpönttöä halaillessa. Minun lisäksi kipeiksi tuli myös Tobias ja Marcos, joten täällä on ollut oikein hehkeää ja elinvoimaista porukkaa. Nyt alkaa pikkuhiljaa elämä voittaa vaikka vieläkin heikottaa. 


Kirjoittelin aiemmin onnellisuusjutuista ja mun uusista tavoitteista. Tähän mennessä on mennyt ihan mukavasti. Jotkut jutut on hankalampia mutta hyvin olen saanut pidettyä mielen positiivisena. Myönnän, että toisinaan se on ollut vähän haastavaa. Meditointi on asia, mikä minulta ei oikein tahdo onnistua. Jotenkin siinä alkaa ajatus harhailla. Mielen tyhjentäminen on hankalaa. Kai se harjoitus tekee mestarin.


Tavoitelistassani oli mm. syö hyvin ja liiku. Niihin olen koittanut panostaa paljon, sillä jos kroppa on tyytyväinen niin mielikin on pirteä. Onnistuin vihdoin tekemään tunnin mittaisen juoksulenkin, eikä se edes tuntunut niin hankalalta kun aluksi pelkäsin. Musiikkilista oli ehdottomasti avain suoritukseen. Tein sen tarkkaan. Valitsin feel good -biisejä ja pidin huolen että niiden biitti käy yhteen mun juoksurytmin kanssa. Ei oo mitään niin siistiä kun juosta biisin tahtiin ja siis mielettömän hyvän biisin tahtiin. Sellanen motivoi jatkamaan.

Mikä irvistys toi on? :D

Mitä ruokavalioon tulee niin olen koittanut keskittyä mahdollisimman puhtaan ruoan syöntiin. Tajusin kuinka helposti sitä ahtaa itsensä täyteen e-koodeja ja muita ihme aineita. Kaupassa asioidessa se tosiaan iski vasten kasvoja kun luki tuotteiden sisältöjä. Niin ihmeellisiä nimiä ja numeroyhdistelmiä, että ihan veti sanattomaksi. Onneksi tuoreesta ruoasta saa loihdittua vaikka mitä ihanaa itselleen. Ei tarvitse ostaa mitään valmiiksi pakattua pastapakettia ja valmiskastiketta rinnalle. Mielummin ostan tuoreita vihanneksia ja teen niistä jotain nannaa. Lihaakin voin syödä kaveriksi jos sille päälle satun. Ollaankin viime viikkoina vietetty paljon aikaa keittiössä ja testailtu vaikka mitä uusia juttuja. Monet osoittautui oikein herkullisiksi. Toiset taas ei. :D Jees! Tämä viikko on sitten ollut kunnon alamäen viikko tämän kipeilyn takia. En ole syönyt illallista pariin päivään enkä muutenkaan voi syödä kun ehkä kaksi kertaa päivässä. Inhoan sitä, koska söisin paljon mielummin vaikka viisi kertaa päivässä jotain pikkujuttuja ja voisin hyvin. Nyt olo on heikko ja pahoinvoiva ja se turhauttaa. Varmasti tämä menee pian ohi. Tuntuu, että mulla on tosi vahvoja närästyksiä tullut viime aikoina. En tiedä mikä mua oikein vaivaa. Tänään on kuitenkin jo paljon parempi olo kun eilen ja eilen oli parempi olo kun toissapäivänä. Se on siis hyvä merkki. Ehkä mä voin huomenna olla jo samassa huoneessa juuri valmistetun illallisen kanssa. :)

Kirjoittelen kuulumisista ja Suomijännäämisesta pian lisää kunhan voin paremmin ja kerkeän istahtaa alas. Nyt olis muuttohärdelliä ja siivoamista tiedossa. Kolme viikkoa lähtöön! JAIX.

Loppuun vielä pari kuvaa häistä joissa oltiin ehkä n. kuukausi sitten. Aivan super hauskaa kuten kuvista ehkä huomata saattaa.



Jee. Mä! Ja mun synnytyslääkäri mun takana... :D


8 kommenttia:

  1. Upea häämeno! :D Haluan järjestää tuollaset bileet edes kerran, vaikken koskaan meniskään naimisiin! Ja kauniita kuvia taas, tietenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole koskaan ollut kunnon argentiinalaisissa häissä, joten odottelen sitten kutsua kun/jos joskus menette naimisiin Argentiinassa :D :D

      Poista
    2. Hmm, näillä palkoilla ja hintojen kehityksellä häissä pitäis olla vähintään sadan euron pääsymaksu :P Mutta kyllä mä sut johonkin kutsun, vaikka tupareihin tai pihajuhliin!

      Poista
    3. Argentiinalaiset häät on yllättävän hauskat. Porukka keskittyy aina bilettämiseen ja juuri naitujen heittelyyn. :D Tämä ainakin mun kokemus. En tajua mistä ihmiset repii rahaa, koska ei tuo tosiaan ole kovin halpaa huvia! Mut toivottavasti Irina kutsut mutkin sun pihajuhliin jos ja kun ne järjestät. ;D

      Poista
  2. Vau mitkä häät! Toivottavasti flunssa menisi pian ohi, niin pystyt nauttimaan viimeisistä viikoista Argentiinassa. Ps. Laitoin sulle viestiä facebookin kautta, olen Bairesissa 6.5.-20.5. ja olis kiva nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli ja pitkästä aikaa pääsi tanssilattialle vähän keikuttelemaan. :D Äitiyden myötä se on jääny kokonaan. Hei hyvä kun mainitsit siitä facebook viestistä. En ollut edes lukenut sitä. Meen nyt samantien lukemaan ja vastaan. Olis tosi kiva nähdä kyllä!

      Poista
  3. Mä luulen että meditointi on ihan sairaan vaikeaa jokaiselle! Munkaan mieli ei pysty keskittymään tyyliin ees paria sekuntia, mut kai sitä pitäis vaan jaksaa harjotella?

    Närästys saattaa liittyä kehon puhdistumiseen jos oot radikaalisti muuttanu ruokavaliota puhtaampaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllätyin miten hankalaa se on. Googlailin ja jotkut kertoi meditoivansa jopa tunnin. Huh miten haastavaa!

      Tuo voisi muuten pitää paikkaansa! Oon nimittäin muuttanut ruokavaliota aika paljon ja pari viikkoa sen jälkeen nuo närästykset alkoi. Ehkä niillä on joku yhteys toisiinsa. Joka tapauksessa toivon, että menee pian ohi. Tuntuu niin ikävältä tuo polte. :/

      Poista