tiistai 15. heinäkuuta 2014

Like sugar and spice

Noniin, nyt voin vihdoin sanoa, että kesäfiilis on kohdillaan. Aurinko paistaa ja on lämmintä. Tällaista kesällä kuuluukin olla, oltiin sitten Suomessa tai Argentiinassa. 

Viime kuussa Helsinki peittyi paksun pilviverhon alle ja tuntui, ettei sateille ollut tulossa loppua ollenkaan. Harmaa ankeus jatkui päivästä toiseen. Hädin tuskin muistin miltä sininen taivas näyttää saatika miltä tuntuu pyöräillä töihin kastumatta. Sää vaikutti suoraan jaksamiseeni ja mielialaan. Olin tavallista väsyneempi ja energiaa tuntui olevan paljon vähemmän. Kuin ihmeen kaupalla pilvet väistyivät pois heti heinäkuun alussa ja nyt kun aurinko taas paistaa koen olevani elossa ja täynnä voimaa. Toivottavasti tätä kestää vielä pitkään! :)

Tässä tulee tuttuun tapaan muutama kuva viime aikojen livet är på topp hetkistä ja kivoista bongaamistani paikoista. Valitettavasti kamera ei päässyt mukaan ihan jokaista kivaa hetkeä ikuistamaan vaikka kovasti olen yrittänyt tuota painavaa beibiäni mukana kantaa. Onneksi instagram on kaveri ja puhelin kulkee takataskussa ihan kaikkialle. ;)
True dat! Ps. Helsinki on aika mieletön kaupunki.Crazy cat lady

Coolina äitin arskoissa :D
Aurinko häikäsee:) tässä Tobin uusi bestis, Sara.


Viime päivien ihania oivalluksia:
Helsinki on kesäisin todella kaunis
- Omalla pihalla makoilu helteen yllättäessä on päivien kohokohta
- Kaverihengailut ja perhe on pop <3
- Kesäruoka ja -juoma, ahhh!
- Yksi sana - Mundial
- Kamera on tänä kesänä ihan bestis
- Hyvää fiilistä ja onnellista hymyä ei voita mikään
- Rusketus ja pisamat on nättejä
- Uusi mukava perhe muutti meidän viereiseen asuntoon. Ollaan istuttu naapurin äidin kanssa vierekkäisillä pihoillamme ties kuinka monet kerrat jutellen ja naureskellen kun lapset ovat leikkineet yhdessä :)

Viime päivien ei-niin-ihania oivalluksia:
- Vatsatauti on ehkä pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua (nimimerkillä sisuskalut tulessa kaikesta siitä oksentamisesta .... -,- )


Vähän vielä instagram pläjäystä loppuun.
English: Life is good. So good. *I feel good, tädädädädädädä, I knew that I would, tädädädädädädä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti