torstai 31. heinäkuuta 2014

Synttärisankari

Minun muru täytti viime sunnuntaina kaksi vuotta. :') Onhan se edelleen aika pikkuinen poika mutta mielestäni kasvanut ihan huimaa vauhtia. Toisinaan muistelen haikaillen aikoja jolloin Tobias oli vielä pienen pieni pallero... Toisaalta ikä tuo mukanaan myös paljon positiivista. On mukavaa kun pikkuinen osaa kommunikoida ja ilmaista itseään paremmin. Tuohan se vanhemmillekin tiettyä vapautta kun lapsi ei ole enää niin riippuvainen äidin sylistä.

Vietettiin syntymäpäiviä täällä meidän uudessa asunnossa. Oli mukava esitellä kämppää vieraille ja istuskella iltaa takapihalla. Tarjolla oli tietysti kakkua ja pientä purtavaa ja kyllä siinä vähän myös kilisteltiin synttärisankarin kunniaksi. "Bileet" oli pienimuotoiset mutta todella hauskat. Topsu sai paljon hienoja lahjoja ja aikuiset viihtyivät toistensa seurassa. Saatiin uudet naapuritkin kylään. Ilta venähti pitkäksi ja taidettiin mennä Maken kanssa nukkumaan vasta kello yhden jälkeen. Pikkuiset tietty pantiin pehkuihin jo yhdeksän pintaan, mutta aikuiset jatkoivat vielä iltaa. ;)

Söpö siskon tyttö :)

Sara pulikoi.

Äidin kanssa tehtiin hieno kakku.


Kaunein sisko ja Kapu the käärme.

Like father like son.


Jadekin uskaltautui pitämään naapureiden käärmettä sylissä.
Musiikki esityksiä.

Semmoiset kemut meillä. Pian onkin sitten minun syntymäpäivä ja sehän vasta kauhistuttaa. Tämä on hyvä ikä, en halua enää vanheta! Kolmenkympin kriisi lähenee...

English: My baby turned two last sunday. We celebrated him with a little group of people. It was a great day and we had so much fun!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti