lauantai 14. maaliskuuta 2015

säteet toisellakin puolella

No nyt ne valonsäteet vihdoin tulivat olohuoneen ikkunasta sisään. Johan niitä tässä Tobiaksen kanssa odoteltiinkin. ;) Käytiin kävelyllä Tikkurilassa, ostettiin vähän kukkamultaa, tulppaanikimppu ja kindermuna namipäivän kunniaksi. Kotiin tullessa oli ihana huomata kuinka valoisaa täällä sisällä on. Fiilistelen tätä aivan älyttömän paljon, koska edellisistä auringonpaisteista on ehkä puoli vuotta aikaa. Olen joskus aiemmin maininnutkin, että minä koen olevani elossa vain silloin kun valo ja lämpö on läsnä. Kuvatessakaan ei tarvitse käyttää salamaa ja se jos mikä on kesäntulon merkki. *hyppii seinille*


Kyllä tuo tulppaanikimppu tuo ihanasti eloa tähän olohuoneeseen. Ja valo myös. 

PS. Eikai huomaa, että on viikonloppu ja Marcos on töissä? Minä pommitan tätä blogia oikein huolella verrattuna normaaliin rytmiin. ;D Älkää toki pahastuko. Olen vain niin inspiroitunut ja kai mulla on vähän liikaa aikaa (lue: Tobias on päiväunilla).

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä nähty tuo sinun olohuone niin monta kertaa, että alkaisikohan riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan :) mä katson sitä joka päivä eikä vieläkään ala riittää. Jostain syystä en ole yhtään yllättynyt että siellä kommentoi anonyymi. ;)

      Poista