lauantai 14. maaliskuuta 2015

Vihertää ja paistaa

Kevät tulee ja värit miellyttävät taas silmää. Ostin uusia kasveja kotiimme, koska kaipasin jotain vihreää näihin neliöihin. Kyllä nyt näyttää taas niin erilaiselta. Pyörittelen varmaan kasveja ympäri asuntoa ja etsin niille sopivan paikan mutta ainakin nyt ne saavat olla tuossa nojatuolin vieressä luoden olohuoneeseen pienen "kasvinurkkauksen" :) Vielä kun saan sen printin kehyksineen seinälle niin tuo nurkka alkaa olla jo suht bueno.

Oli muuten ihana astella tänään alakertaan kun aurinko paistoi niin kauniisti keittiön ikkunasta sisään. Kyllä siinä oli mukava juoda aamukahvia ja nauttia auringon lämmöstä. Tuli niin leveä hymy kasvoille ja Tobiaskin joi aamukaakaota kovin tyytyväisen näköisenä. Vielä pitää odottaa pari tuntia niin aurinko siirtyy olohuoneen puolelle. Silloin uudet kasvit saavat vuorostaan kylpeä valossa. Oi kun on niin onnellinen olo. Kevät. <3

English: I bought a few plants since the spring is arriving and I am loving colours again, green especially. The sun is warming our kitchen nicely. I find myself being so happy on these sunny days.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti