keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Oi elämää!

Hei.

Ihmettelin elämää pari kuukautta. Nyt olen taas valmis kirjoittamaan. Minulla oli jokin aika sitten fyysisesti niin oksettavan huono olo, etten sen takia kyennyt istumaan tietokoneen ääreen. En voinut tehdä yhtään mitään, koska kaikki kuvotti. Huonoa oloa kesti kolmisen kuukautta ja minä vannoin, etten selviä siitä. Kertaalleen olen tuon kolmen kuukauden kuvotuksen läpi kahlannut, Tobiasta odottaessa. Tämä kerta tuntui jotenkin kahta kauheammalta mutta nyt se alkaa olla ohi ja elämä voittaa taas. Mä selvisin! Niin tosiaan, masussa kasvaa vauva nro 2 ja ensi kuussa saadaan jo tietää onko kyseessä mr vai ms Barilatti. :) Tein raskaustestin sopivasti syntymäpäivänäni. Sinä iltana skumpat jäi juomatta vaikka juhlimisen aihetta toki oli. Tyydyttiin kakkukahveihin ja se riitti hyvin.


Olen nyt neljännellä kuulla raskaana ja pömppis on alkanut näkyä. Tämä on juuri sitä aikaa kun vatsa on liian pieni ollakseen ihana raskausmasu ja liian suuri ollakseen "perus masu". Olo on turvonneen lihava ja se jos mikä kohentaa itsetuntoa. :D Onneksi positiivisella ajattelulla päästään pitkälle ja vaikkei vauvan potkuja vielä tunnekaan niin masua on hauska paijailla. 
Masukuvaperinteitä täytyy jatkaa. Tässä ollaan toisella kuulla eli vk 8.
Ajatella, että nyt on jo marraskuu (asiasta kukkaruukkuun). Lämpötilat ovat ajoittain kohonneet jopa kymmeneen asteeseen ja talvitakissa saa kulkea selkä hiessä. Mitä täällä oikein tapahtuu!? Odotan joulukuuta niin paljon. Laitoin jo jouluvalot tuonne partsin kaiteelle ja siellä ne ihanasti pimeällä loistaa. Tehtiin Tobiaksen kanssa myös pipareita ja torttutaikinatkin on jo ostettu. Joulukalenteri on jo hyllyllä pölyttymässä eikä Tobias meinaisi jaksaa odottaa niin millään. Yhden joululahjankin ehdin jo ostaa. Olen aivan sekaisin ja tiedostan sen itsekin. :D Toivon, että aika rullaa nopeasti eteenpäin. Jouluaattona se voisi sitten taas hidastaa.

Nämä syyskuvat otettiin viikko sitten. Löydettiin ihanan värikäs paikka, joka oli täynnä lehtiä. Eilen huomasin, että kaikki paikan lehdet oli siistitty pois. Harmillista. Syksyn värit ovat niin ihanat. Kun värit putsataan tieltä pois jää tilalle pelkkä harmaa synkkyys. Lunta odotellessa... :)

Ainiin! Me muutettiin kuukausi sitten. Puhuin aiemmin suunnitelmasta ostaa aso-koti ja vihdoin se oikea sitten löytyi. Muutimme heti rakennuksen valmistuttua. Olipa muuten ihana muuttaa upouuteen, käyttämättömään kotiin. Niin siistiä ja kiiltävää! Kirjoittelen pian kodista lisää ja räppäsen muutaman kuvankin. Ostin eilen uuden kameran ja tänään myin vanhan pois alta. Kiva päästä vähän testailemaan tätä uutta komistusta. Vihdoin siirryin kroppirungosta täyskennoon.

English: Alright, prepare yourself, I have an announcement to make!! *drums playing* We're getting a baby!! I am four months pregnant and that is the reason why I've been so quiet here. I've been feeling so sick. The worst is now gone and I'm feeling much better.
We also bought a new apartment so there's been a lot going on, visiting banks, moving, organizing etc.

1 kommentti:

  1. Ekaksi, ihanaa kun olet palannut!

    Toiseksi, HUIMASTI onnea sekä vauvauutisten että muuton johdosta! Ihana kuulla että pahin pahoinvointi on jo takanapäin ja voit keskittää enemmän energiaa jouluhässäköintiin ;) Totuuden nimissä, olin itsekin ostaa jouluvalot tänään kunnes kassalla totesin ettei lompakko olekaan mukana :D

    Kiitos kun piristit tätä perjantaita. Mukavaa viikonloppua!

    Henrika

    VastaaPoista