sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Huoh

Tämä koko viikko on tuntunut jotenkin epätodelliselta. Maailmanmeno pelottaa päivä päivältä enemmän vaikka joka paikassa painotetaan, ettei pelolle saa antaa sijaa. Joka kerta kun avaan jonkun uutissivuston löydän monia kirjoituksia terroristeista ja heidän teoistaan. On panttivankeja, on itsensä räjäyttämistä, on ihmisten lahtaamista. Oksettavaa. En kestä enää lukea tuollaista. Sain tällä viikolla pari kertaa paniikkikohtauksen. Olen liian herkkä ja kun altistan itseäni liikaa tuollaisille uutisille ja tapahtumille en kertakaikkiaan pysty käsittelemään sitä. Pää sekoaa. Olen päättänyt olla selaamatta uutissivustoja vähään aikaan, koska tässä mielentilassa se ei tee hyvää. Ehkä on parempi elää tietämättömänä jos asioiden käsittely vie liikaa energiaa ja voimavaroja. Käsittämätöntä, että olen tällainen herkkis vielä näinkin "vanhana".
Vietettiin tämä päivä ulkona kävellen ja haukkaillen happea. Teki hyvää päästä hengittämään raitista ilmaa ja viettämään aikaa perheen kanssa. Lopulta käytiin vielä Jumbon Chicosissa syömässä vege burgerit bataattiranskalaisten ja alkoholittoman oluen kera. Nam! Kävin vielä kampaajalla leikkauttamassa ja värjäyttämässä tukkani siinä samalla. Teki hyvää saada muuta ajateltavaa.


Viikonloppu on muutenkin ollut täynnä ohjelmaa joka on pitänyt ikävät ajatukset loitolla. Lauantaina vietettiin Saran 4v synttäreitä Huimalassa ja siellä lapset sai riehua sydämensä kyllyydestä. Sitä energiaa tuntui riittävän ihan mielettömästi. :)

Huomenna on maanantai, työpäivä. Pieni ahdistus ja pala kurkussa mutta hyväähän se tekee olla töissä ja miettiä pelkkiä työasioita. Nämä sunnuntait vain tuppaavat ahdistamaan jollain omalla oudolla tavallaan. Liekö hormoonitkin jotka kropassa hyrräilee ja sekoittaa pääkoppaa. Ainakin näiden jäätävien finnien perusteella hormoneista tosiaankin on kyse. En edes teini-iässä kärsinyt finneistä ja nyt naama on niitä pullollaan!!!! :< Tobiasta odottaessa oikein hehkuin, nyt rumistun päivä väiltä. Jotkut sanovat että tuo rumistuminen viittaisi siihen, että masussa asustelee pieni tytön tyllerö.

2 kommenttia:

  1. Toi Tobias tulee kyllä olee sellanen sydäntensärkijä isona, ettei mitään rajaa! Teillä on kyllä loistavat geenit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kieltämättä. Ne on noi sen sinisilmät ja laittoman pitkät silmäripset jotka varmasti saa kiinnitettyä tytön jos toisenkin huomion. :D

      Poista