sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Koristelua ja lämmintä valoa

Saimme vihdoin vaihtaa kalenteriin uuden sivun, vuoden viimeisen sivun. Joulukuu, vettä sattaa ja lämmintä on. Hämmentävää.

En ole saanut joulufiiliksestä kiinni niin millään. Yritin tehdä pipareita, torttuja, ostella lahjoja ja juoda glögiä muttei siltikään joulumieltä ole löytynyt. En tiedä johtuuko se lumettomuudesta vai pimeyden aiheuttamasta alakulosta. Käytiin viikonloppuna vähän kaupoilla etsimässä
 joulutunnelmaa kuusesta, koristeista ja jouluisesta sisustuksesta. Ainakin valaistus on nyt kohdallaan. Kuusi kimaltaa ihanasti ja joulutähti loistaa ikkunassa. Kynttilöiden valo viimeistelee täydellisyyden. Kyllä nyt on mukavampi olla. Vielä kun saadaan joulun tuoksua tähän asuntoon niin kaikki on hyvin. Suurimman osan joululahjoistakin olen ostanut. Nyt ei tarvitse ressata yhtään mistään paitsi ehkä lumen tulemattomuudesta. Lasken jo päiviä jouluaattoon, koska sen jälkeen meillä on reilun viikon talviloma ja se jos mikä tulee erittäin tarpeeseen. Ollaan mietitty matkaa Ylläkselle, Äkäslompoloon. Olisi ihana päästä sinne lumimaisemiin. Mietittiin myös rantalomamatkaa mutta kaikki lennot näyttää olevan joulun/uudenvuoden aikaan jäätävän hintaisia. Miten lennot kahdelta aikuiselta ja yhdeltä lapselta esim Espanjaan maksaa tyyliin 1300e? Siihen sitten majoitus päälle niin terve! Äkkilähdöistäkin täytyy maksaa yli kaksi tonnia jos niihin sisältää hotellin.
Voi olla myös ettei me lähdetä yhtään mihinkään. Kaikki on vielä ihan auki mutta aika näyttää. Ehkä me ostetaankin auto tai sit käydään vaan risteilemässä. Who knows.
Joulukuusi ja sen monet varjot.
Kuusen kimallusta on mukava katsoa himmeässä valaistuksessa.
Ovikoriste.
Joulutähdestä valoa ja tunnelmaa.
Mulla teki kovasti mieli kokeilla sellaista perus jenkkikaakaota eli upottaa pari vaahtokarkkia sekaan. Juoma oli söpön pinkki mutta turhan makea minun makuuni. Noh, Tobiashan sen minulta lopulta varastikin ja kulautti kurkustaan alas oikein mielellään.


Iloinen kaakaosuu.

Ihanaa joulutunnelmaa sinne! :) 

PS. Keskiviikkona saadaan tietää tuleeko meille tyttö vai poika. Iiiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti