torstai 25. elokuuta 2016

Mis Queridos

Huomasin, että edellisestä mini-me -postauksesta on kulunut aikaa joten siitä sainkin oivan tekosyyn tuputtaa lasteni kuvia tänne blogin puolelle. :D Emilia on viittä vaille nelikuinen. Kohta päästään tutustumaan soseiden ihmeelliseen maailmaan. Tobias taas täytti juuri 4v ja on ihan mielettömän iso siskonsa rinnalla! Välillä oikein havahdun siihen kuinka pitkä ja isopäinen ja ylipäänsä kookas hän on. :D Poika on myös pirun fiksu. Täynnä kysymyksiä (joiden kanssa minä olen ihan pulassa), omaa hämmentävän laajan sanavaraston, on motorisesti lahjakas temppuilija sekä ah!-niin-uhmakas. Täytyy sanoa, että olen kovin iloinen, että poika palaa ensi viikolla takaisin päiväkotiin. Saa Emiliakin nukkua päikkärit rauhassa kun metelöivä isoveli ei ole aina herättämässä.







Täytyy sanoa, että vaikka poika uhmaa minkä kerkeää ja vauva itkee satunnaisesti (no okei, ei juuri koskaan) niin on minulla kyllä niin ihanat lapset! Tobias on niin aurinkoinen, leikkisä ja suloinen poika ja Emilia oikea unelmavauva! Tyttö nukkuu aina aamuun asti kuin tukki *kop kop*, kitisee vain nälän tullen, ihmettelee paljon mietteliään rauhallisena maailman menoa ja on ehkä kaunein vauva mitä koskaan olen nähnyt. Ylpeä äiti olen.

PS. Huomenna minulla on 28v syntymäpäivä ja me päästään Marcosin kanssa ensimmäistä kertaa Emilian syntymän jälkeen ulos kahdestaan. Huisia!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekin. :) En tiedä kumpaa tarkoitat mutta ne on kyllä molemmat sellaisia säihkysilmiä että!

      Poista