keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Hair crisis

Huh, I have a hair crisis!! I've had million different looks and hair cuts.. I've had short, long, brown, black, red, blond, 1cm long, bangs, buns, curls, dreads, extentions.. I can't even remember all of them. Today I've been looking at my old pictures trying to figure out what to do this time. All of the looks have their goods and bads. I wish mt hair could get short today, grow long tomorrow, change the colour weekly and never be a pain in the ass. :P

So now I'm wondering to have something like:

Short and black?


Red and long?

Short and blond?

Random mess?

Extentions?

Bangs?
:D
Super short?

Or the current one that I have now?

...TOO MANY OPTIONS!!

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapas kovin tutulta :P.

  VastaaPoista
 2. Joo :D Ja sit kun ei oo pokkaa vaan tehä radikaalia muutosta kun pelkää, että se kaduttaa. Siinä sitten taas kasvattelet tukkaa viis vuotta että se näyttää kivalta. :D Plus mulla on edelleen mielessä ne traumat mitä aikanaan sain kun "vähän" tasottelin tukkaa fiskarsseilla ja lopputulos oli itkupotkuraivari ja syvä vika omaa päätä kohtaan.

  VastaaPoista
 3. Mä äänestäisin näistä joko punaista sotkupesää tai sit mustaa lyhyttä. Vaikka tosin sulle käy mikä vaan! Puspus Sicco. <3

  VastaaPoista
 4. Sulle sopii tosi hyvin lyhyt tai puolipitkä tukka! :)

  VastaaPoista
 5. JEEEEE mun kommentointi toimii taas! Jostain syystä se on tilttiny viime aikoina, kirjotin myös suuren romaanin edelliseen postaukseesi, en tiiä saitko sitä koskaan? Plääh @ teknologia!

  VastaaPoista
 6. puspus siskoo, ikava!!
  Illusia, no hoh, ei mulle ollu tullu mitaan romaanikommenttia. :( Ma kans tykkaan tosta lyhyesta ja puolipitkasta. Ei vaan oo pokkaa leikkaa tata ihan kokonaan kun jos sit kaduttaakin ja onhan taa mun kasvatusprosessi kestany jo kohta vuoden. :P ehka sit ku tulee seuraava kriisi niin vois vaikka surutta vetaa puolet pois. :)

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti lyhyt tai superlyhyt! :) Värillä ei väliä, mutta lyhyt sopii sulle niin hyvin.

  /Suski

  VastaaPoista
 8. joo noita vanhoja kuvia kun kattelee niin näyttää toi lyhyt kyl hiton hyvältä ja oli kiva näyttää vähän räväkältä. nyt tällä perus polkkiksella on jotenki niin tylsä ja tavallinen olo.

  VastaaPoista