torstai 26. huhtikuuta 2012

Inspiroivaa rumuutta

Löysin paikan makoisan. Se on ruma ja ruosteinen mutta sen takia mä nimenomaan tykkään siitä.
Tollaiset rähjäiset ja vanhat paikat on aika kiehtovia. Tuolla on niin paljon vanhaa romua, että sitä on kiva valokuvata ja se on aika inspiroivaa. Ruoste on ihanan väristä.

Nyt ollaan muuten jännän äärellä. Marxi käy tänään katsomassa yhtä asuntoa ruokatauolla. Meillä on siis ehkä muutto edessä. Huoh. Itse muuttaminen paikasta toiseen ei ole kivaa mutta meille olis tosiaan tarjolla aika kiva kämppä, joka olis vihdoin oikean kokoinen (lastenhuone needed, en tahdo jakaa samaa huonetta kersani kanssa vuosia) ja se olis vielä Palermossa. Ja aika edullinen vuokrakin. Ja vuokraisäntä on Marcosin yks parhaista kavereista. Ja se asuu yhden korttelin päässä. Ja ja ja. Saa nähdä muutetaanko. Riippuu rahatilanteesta, täällä on inflaatio ja elämä onkin yhtäkkiä aika kallista. Odotan jännittäen tuomiota asunnosta. Houkuttais kyllä muuttaa vihdoin pysyvään asuntoon vaikka mä just olinkin päässy sisustamisen makuun tässä nykyisessä. Mut alunperin meillä olikin tarkoitus muuttaa tähän vain siksi aikaa kunnes löydetään etsimämme. Tänne tultiin vain sijainnin takia, ah Buenos Aires olet ihana! Pilar, ei oo ikävä! hihii.

Ps. Tosin mulle tää olis aika helppo muutto, seuraisin  vaan vierestä tavaroiden roudausta. Raskaana kun olen niin en saa mitään painavaa nostaa. Ah, tätä luksusta. Pääsee vähällä. ;D

Son moro, mää läksin ny ruokakauppaan ostamaan kasviskeittoon aineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti