lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ystäväni savuOn se niin ehanaa olla tekotaiteellinen. :D No ei vaan. Oon kyllä aika ylpeä itsestäni. Noi savut näyttää joltain photoshop väkerryksiltä mutta ihan oikeita valokuvia ne on. Ei tarvinnut muuta kuin mustan taustan, lisäsalaman, lampun, kameran, suitsukkeen joka sauhusi ja ei muuta kun räpsimään! Noi eri värit on muokattu photarilla mut muuten ihan naturelleja kuvia. Pelkkiä kontrasteja vaan säädetty.

Täällä alkaa pikkuhiljaa syksy näkyä. Lehdet tippuu ja sää on kolea. Oon odottanut, että puut muuttuu punaisen keltaisiksi mutta ei, ne on vaan kuolleen näköisiä. Myh. Miks mä muistelin, että syksy on kaunis vuodenaika? Missasinko mä ne värit ihan kokonaan vai eiks ne vaan oo vielä kerennyt tulla? Jään odottelemaan...
Meillä on taas sama ongelma kuin Pilarissakin. Koti on ku jääkalikka. Nyt meillä on jopa kaks patteria ja lämpimämpi lattia mutta silti hrrrrr kun paleltaa jo. Täytyy kehitellä jotain, ettei vauva jäädy. Ressukka syntyy just kaikista kylmimpään aikaan vuodesta. Tosin siellä Suomessa olis sopivasti kesä parhaimmillaan.. Miksen mä vaan tuu sinne Suomeen synnyttämään?!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia =) Syksy on ihanaa aikana, nimen omaan niiden värien ansiosta. Niin, meillä on lämminta kun vauveli syntyy. Tervetuloa tänne synnyttämään =D
  t. mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan että tännekin tulee pian kauniita värejä. :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia!
  Mun kaverit jotka asuvat ulkomailla ovat tulleet Suomeen synnyttämään... ehkä sitä vaan kotimaassa on jotenki turvallisempi olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan se on. Olis kieltämättä vähän turvallisempi olo Suomessa. Noh, eiköhän se ihan hyvin mee täälläkin. :)

   Poista