keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pitkä viikonloppu

Pitkä viikonloppu on vihdoin ja viimein takanapäin. Kaikenlaista tuli tehtyä. Annetaan kuvien puhua puolestaan, koska nyt ei runosuoni oikein tahdo sykkiä. Ihan kiva palata arkeen mutta jee, kohta se viikonloppu taas alkaa!
Laittautumista iltaa varten ja pientä poseilua. Käytiin kaverien tykönä illallistamassa.

Musiikkia.

Viiniä.

Kynttilän valoa ja suitsukkeita.


Ruoalla leikkimistä.
Töitä, töitä, töitä... Mulla on kohta varmaan neliön muotonen perse kun on tullu istuttua niin monta tuntia koneella tässä viime päivinä, puuh.
Pedro Aznar piti ilmaiskonsertin. Plaza Italia oli aivan tupaten täynnä ihmisiä. 50 tuhatta ihmistä kuulemma.
Vappumunkkia.

Armeijapuu. :P

Ulkona oli ihana sää ja mä kuvailin seiniä.Marcos löysi jostain aarrearkun kätköistä mun muotirillit jotka oikein Suomesta asti oon tänne roudannut. En oo kyllä kertaakaan käyttänyt noita täällä.. Sen mielestä ajatus silmälaseista, joissa ei oo tippaakaan vahvuuksia on niin naurettava että sen oli pakko pistää noi päähän illan ajaksi. Hah.

Aika katu-uskottava kieltämättä...


Tarkoituksena oli käydä leffassa mutta koska jonot oli kilometrin mittaiset niin päädyttiin Perulaiseen ravintolaan. Uskon, että perulainen ruoka on varmasti oikein maukasta mutta noi setit mitä me tilattiin... Siis hyi helv.! Kumpikaan ei saanu syötyä sitä paskaa lähes ollenkaan ja se oli kaikenlisäksi vielä pirun kallista. :( Kirpas kyllä maksaa sitä laskua kun yli puolet jäi ruoista syömättä. Ollaan molemmat kaikkiruokaisia mutta hyi, tällä kertaa ei uponnut kyllä ollenkaan. Närästi vaan.


Käytiin kattomassa sitä Oncen juna-asemaa missä se kamala onnettomuus tapahtui hetki sitten.

:(

Kyllä niitä syksyn värejäkin vähän löytyi kun oikein etsimään lähdettiin. Piti kyllä poistua Bairesin alueelta..
Eih, taas noi rillit.. :')


HUGE!

Lettua vaniljajätskillä ja dulce de lechelle. Kuola valuu. Nom!


Oli kyllä ihan kiva viettää taas vaihteeksi tällasta pitkää viikonloppua, vaikka mulla tosin oli töitä joka päivä. Harmi, ettei täällä juhlita vappua samalla tavalla kun siellä Suomessa. Olis ollut mukava mennä keskustaan riehumaan ja kattelemaan iloisia ihmisiä. No sainpahan sentään vappumunkkia. :-)


English: It was a long weekend! From Friday to Tuesday. Nice. We did some stuff, let the pictures speak for themselves (today I'm a lazy writer). One thing I noticed though was that they really don't seem to celebrate May day here. At least not in the way we do in Finland, which pretty much means getting wasted, dying your hair pink (or blue/purple), making yourself look ridiculous and going to the center to sit in the parks and as I said, getting drunk. The alcohol plays the biggest role what comes to May day.. And actually all the celebrations we have in Finland. Nice culture we have. Here they don't seem to do that. :P

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Toi eka perulainen ruoka näyttää ihan cebicheltä ja pari kertaa kun oon sitä maistanut (en Argentiinassa), niin se on ollut super hyvää. Harmi, että sattu huono säkä.
  Armeijapuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no meillä kävi sitten huono tuuri.
   Hahah, noita puita on täällä kaikkialla. En tiedä niiden nimeä mutta mulle tulee aina armeijakuosi mieleen niistä. :D

   Poista
  2. Mä luulen, että ne on eukalyptuspuita! :)

   Poista
 2. Oot niin kaunis sisko-kulta <3 Noi rillit on kyl parhaat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo hianot muotirillit. :D Muistan ku suomesta lähdin niin tosi monella oli noita ja oli itekin pakko saada mutta täällä ei oo kyllä näkyny kellään.

   Poista
 3. Vautsi mikä omppukuva :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) sitä oli hauska kuvata ja läiskytellä vettä. Vähän kyllä pelotti että kamera kastuu. :D

   Poista
 4. Ihana tämä sun blogi :). Itse vasta haaveilen Etelä-Amerikkaan lähdöstä..
  Ja kovin komean on myös tuo miehesi! Saako kysyä minkä ikäinen hän on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kannattaa ehdottomasti matkustaa tälle puolelle mailmaa. On se sen arvoista. :) marcos täytti just 33v. Hassua että niin nuorella on jo ihan harma tukka. Suomessa en oo koskaan sellaiseen törmännyt mutta täältä tunnen useemman harmaapäisen parikymppisen. En ymmärrä mistä se oikeen johtuu. :D

   Poista