keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Veretön suoni

Hei! Mulla on vissiin writers block kun tulee jo toinen postaus putkeen eikä oikein tiedä mitä kirjottais. Mitäs tää ny on?!

No enivei. Oon kuvaillut aika paljon viime aikoina. Kuvaillut siis ihan kaikkea. Asioita, esineitä, ihmisiä, maisemia, kaikkea enemmän ja vähemmän turhaa. Hyvää harjoitusta. Mut hyväksyttiin pariin stockphotography agencyyn joten oon senkin takia kuvaillut paljon, että saisin mahdollisimman laajan skaalan erilaisia kuvia myyntiin.

Meillä alkaa maalausprojekti täällä kämpillä lähipäivinä. Ollaan saatu jo keittiön seinät maalattua. Seuraavaksi vuorossa olohuone. Maalataan yksi seinä värilliseksi ja loput valkoisiksi. Toivottavasti niistä tulee kivat. Olis niin hienoa saada tää koti valmiiksi ennen kun vauva liittyy seuraamme. Niin tosiaan ellei me sitten muuteta.. Tod.näk. ei. Höh.

Täällä alkaa olla jo ihanan kellertävää.

Tänään mennään baariin kattomaan keikkaa. Huomenna pitää herätä aamulla aikaisin verikokeisiin. Se on asia, mikä mua todella inhottaa. Viime kerralla joku harjoittelija tökki mun vasemman käden suonta joku sata kertaa tuloksetta. En tajuu mikä ihmeen logiikka siinäkin oli ku oikeassa ois niin mehevä suoni mitä kaikki aina käyttää. No sit se vaihtoikin siihen oikeeseen ja kiroili ääneen. Ja sit se vielä levitti muiden asiakkaiden veripusseja ympäri pöytää. Ällötti niin paljon, että alko heikottaa. Hyihyihyi. Musta tuntuu, että asuessani täällä Argentiinassa oon joutunu verikokeisiin enemmän kun mitä ehkä 10 vuoden aikana Suomessa. Paska tuuri. :D

Mut nyt täytyy aloittaa työvuoro. Kivaa viikkoa, tyypit!


English: See how nice colors the autumn is bringing here. The only positive thing about autumn..
Today we're going to a bar to see a gig and tomorrow we have to wake up early because I have to make a blood test. That's something that I reaaally hate. During this time in Argenina I've probably had to make more blood tests than what I did in Finland during 10 years. Shitty luck! And last time it was awful when the woman couldn't find the blood vessel and she just kept on stinging me with that needle. Ooogoshshshssaåfkåak. Que feo.

4 kommenttia:

 1. onpa nätin näköstä siellä kaikkine väreineen :)

  VastaaPoista
 2. Mitäs hommia sä siellä teitkään, oliko ne jotain nettikännöös juttuja? Kokeilitko ettiä BA:sta jotain ns. perustöitä ja oliko millanen tarjonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu etin töitä heti tänne muutettua ja aika hyvin olis löytyny hommia esim baareista. Löysin kuitenkin töitä suomalaisesta chattifirmasta, joten teen työt koneelta ja saan palkan euroissa enkä pesoissa mikä on ihan jees, saan vähän enemmän rahaa. Ja työ on helppoa, ei tarvii ku jutella asiakkaiden kanssa suomeksi koneelta. Sen lisäksi teen tosiaan välillä niitä kääntäjän hommia ja nyt toivottavasti saan valokuvauksestakin muutaman lantin.

   Poista