perjantai 11. toukokuuta 2012

Pikakriisi, hjääälp!

Minul on ny kuulkaas kriisi ja tahtoisin saada siihen pikaisesti apua. Kuulun kategoriaan "onnekas paskiainen - vauvanpeppuiho jopa pahimmassa teini-ikä-helvetissä" eikä mulla juurikaan ole kokemusta huonosta ihosta. Eikä ihonhoidosta muutenkaan. Käytän vain vettä ja rasvaan naaman pari kertaa viikossa ja that's it. No nyt on vissiin raskaus pistäny hormoonit sekasin oikein kunnolla ja päättänyt korostaa minun kauneuttani räjäyttämällä hirveän kukkakedon otsaani!! Ensin naureskelin tälle ja ajattelin, että kyllä se ohi menee. Nyt kaksi viikkoa tuota järkyttävää nyppyläistä otsaa katselleena alan olla jo suht kiehumispisteessä ja epätoivoinen, tahdon siitä eroon! HETI! Ennen kun se alkaa leviämään..

Kysyn siis teiltä kun en itse tiedä: Miten finneistä pääsee eroon? Vai pääseekö niistä edes eroon? Pitääkö vaan itkeä silmät turvoksiin joka kerta kun katsoo itseään peiliin? Ei oo meinaa muutenkaan itsetunto korkeimmillaan tän hehtaarimasun kanssa ja ny sit vielä kukkiva naama.. Mitä seuraavaksi?! Tippuuko multa hiuksetki kohta päästä ja silmät menee kieroon.. Niitä odotellessa!!

Aapuuuuvaaaa!

13 kommenttia:

  1. Ensiksi, ota iisisti. Sun on aika alkaa hoitamaan ihoasi. Osata puhdistusmaitoa ja kasvovettä. Minkälaiselle iholle rasvasi on? Tärkeintä on kasvojen puhdistus oikeilla tuotteilla. Jos ihosi tuntuu rasvaiselta, osta rasvaiselle iholle tarkoitettua puhdistusmaitoa (tai -vaahtoa) sekä kasvovettä. Osta myös finneille tarkoitettua geeliä/voidetta. Kysy apteekista millainen on hyvä. En tiedä mitä tuotteita siellä myydään. Itse asiassa, mene apteekkiin ja kysy sieltä neuvoa. Sieltä saat oikeat tuotteet ihosi hoitoon. Älä missään nimessä mene puristelemaan niitä, koska siitä saa ikuiset arvet. t. äiskä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä mee apteekkiin. mä oon kärsinyt finneistä sieltä teini-iästä asti. mun suvussa kulkee vitsauksena se, että finneistä ei pääse eroon kuin vasta sitten kun tulee raskaaksi!! eli juuri toisin päin kuin sulla.. jajaja.. mut siis, apteekin sijaan suosittelen biokosmetiikkaa. mun ihoni on nyt paras kuin koskaan, kun oon siirtynyt käyttämään laveraa, dr. hauschkaa ym. luomukamaa. tässä välillä käytin yhtä siskolta lahjaksi saamaani MUKA niin hyvää tököttiä jota saa apteekista, mutta arvaa vaan menikö iho taas pahemmaksi...

      Poista
    2. Argentiinassa kosmetiikkatuotteet myydään apteekissa.

      Poista
    3. Joo joku luomukama kuulostais kyllä hyvältä. Totta, täällä kosmetiikkaa saa apteekeista mutta saa sitä muualtakin. :)

      Poista
  2. Argentiinassa ne tuotteet on todella tujuja jotenkin, mulla on aika herkkä sekaiho niin sille oli vähän vaikea löytää sopivaa mömmöä - yleensä käytän Erisanin puhdistusgeeliä millä lähtee meikit ja muut hyvin muttei kuivata.
    Rasvoittuvan ihon tuotteita en suosittele vaikka iho kuinka rasvoittuisikin, koska ne on yleensä aivan liian voimakkaita.
    Joku mieto puhdistusgeeli ja voide, ja päivisin ehdottomasti vähintään SK30 olipa vuodenaika mikä tahansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä! Joku ine jolla lähtee meikit kans olis aika kova sana. Ärsyttää aina pelkällä vedellä pestä kun saa hinkata ikuisuuden että ne meikit oikeesti lähtee yhtään mihinkään.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, konee sekoilee ja mun teksti hävisi vahingossa...Toisesta Argentiina-aiheisesta blogista löysin tänne sun :) Tosi mielenkiintoista lukea teidän elämästä siellä. Itselläni on myös argentiinalainen mies, mutta ollaan asuttu Suomessa jo 7 vuotta.

      Paljon onnea vauvan odotukseen! ps. Kirjoitit hiusten lähdöstä, niin kannattaa varautua, että niitä voi alkaa lähteä silloin kun vauva on muutaman kuukauden ikäinen! Mulla on molempien lasten syntymän jälkeen lähtenyt tosi paljon hiuksia eikä siihen edes auta mikään kun se on hormonaalista. Onneksi ne kuitenkin kasvaa takaisin!

      Poista
    2. Vautsi, osaako sun argentiinalainen mies puhua suomea? :) siinä oliskin hommaa opettaa kun aina saa kuulla kuinka monimutkainen tää meidän kieli on. Voi eeeiii, mä en halua että multa tippuu hiuksetkin päästä..:( nyt rupes pelottaan.

      Poista
    3. Valitettavasti hänen suomen kielen taito on jäänyt melkein perustasolle, kun puhutaan keskenään espanjaa ja kavereiden kanssa ja töissä hän puhuu enimmäkseen englantia. Ollaan kyllä puhuttu, että hän menis taas jollekin kielikurssille, mutta aina tuntuu olevan liian vähän aikaa sille!

      Poista
  4. En ole aiemmin kommentoinutkaan mutta jo jonkin aikaa seurannut blogiasi! Itse pääsin kotoa vain Lontooseen asti niin kauheasti kiinnostaa eksoottisemmat tarinat :D Mutta ihostasi, itse en ole ollut raskaana mutta näköjään hromonit jyllää täällä ilmankin, eli finneihin on tutustuttu. Tietty paras keino niiden pitämiseen minimissä on hyvä ja säännöllinen puhdistus kunnon aineilla. Vältä rasvaisen ihon tuotteita (joku jo ehtikin sanoa että ne on aivan liian tujua kamaa kaikille) mutta älä pelkää käyttää hyvälaatuista kosteusvoidetta (öljykin toimii hyvin iltakosteuttajana yön yli). Tän perushoidon lisäksi mulla on L'Occitanen pikku pullossa jotain Lavender Vinegar nestettä (eli alkoholia ja laventeliöljyä?) joka on kulkeutunut mulle perheeltä. Sitä tuputtelen finnikohtaan täsmähoitona useamman kerran päivässä ja se toden totta kuivattaa finnin olemattomiin. Korvaa tämä siis millä tahansa muulla vahvasti kuivattavalla aineella (mikään Clerasilin täsmähoitotuote ei toimi) tai mahdollisimman vahvalla alkoholilla? :D

    VastaaPoista
  5. Hehe, no mutta lontoossa on varmasti tosi siistiä! Ite en oo koskaan siellä käyny mutta tahtoisin kyllä kovasti.
    Joo täytyis varmaan alottaa ihan perus asioista kuten naaman pesu aamuin illoin. Iteltä se tuppaa aina unohtua.. Täytyy käydä kaupoilla kattomassa eri rasvoja ja öljyjä. Taitaa lla aika kallista tuo ihonhoito.

    Oon muuten hinkannu saippuaa niihin finneihin, sehän kuivattaa kans. Ei kyllä toistaiseksi oo vielä toiminu. :D

    VastaaPoista
  6. Mulla oli iho parhaimmillaan kun oltiin melontareissulla 3vk enkä tehnyt sille yhtään mitään... Paitsi vetelin aurinkorasvaa silloin tällöin aurinkoisina päivinä. :) Ja hei jos aikaa on pikkuista odotellessa niin blogissani on kiperä 11-kysymyksen haaste, kysymyksissä riittää tosin valinnan varaa! http://www.rantapallo.fi/destinationunknown/2012/05/16/11-kysymysta-ja-33-vastausta/

    VastaaPoista