keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Isomasu ärsytysEikö oo ihan tajuton möllykkä tuo mun maha! Kattelen haikaillen tuota ensimmäistä kuvaa ja hoikempaa olemustani. Ennen pidin itseäni pallerona mutta nyt kun katson tuota kuvaa niin näytän mielestäni ihanan hoikalta. Kai mielipiteet muuttuu kun näkee itsensä myös siinä toisessa ääripäässä. Enää kolme kuukautta ja sitten pääsen taas lenkkeilemään, kävelemään, laihduttamaan, ja näyttämään normaalilta. En tiedä onko tää vaan sattumaa mutta musta tuntuu että kaikki mun ympärillä näyttää nyt jotenkin niin laihoilta. Kaikki on laihdutuskuurilla yhtäkkiä!! Miks just nyt kun minä vaan paisun?! Katselen kaihoten ystävieni kutistuneita kroppia ja nyyhkytän peilin edessä, kun päälle mahtuu enää kahdet housut eikä takkiakaan saa kiinni kun napit kiristää. En raaski ostaa uusia vaatteita koska kolmen kuukauden päästä ne pitäis joka tapauksessa heittää menemään. Kaikki sanoo mulle, että hei raskaus on kaunista ja ihanaa kun sun maha kasvaa. Miks mulla sit on tällanen kriisi päällä? Mä en nää tässä mahassa mitään kaunista. Se on iso, kömpelö ja mun piti ottaa napakorukin pois kun se tulehtu napareiän pulpahtaessa ulos. Nyt mulla on siitä muistona enää pelkkä ruma arpi. Mun ainoa rakas lävistys jota ihailin monet vuodet. No onneks ei oo sentään raskausarpia tullut! Toivottavasti ei tulekaan..

Kertokaa mulle kivoja asioita ja vakuuttakaa että läskimasu vauvamasu ei oo ihan niin kauheen ruma kun miltä musta tällä hetkellä tuntuu.

English: I have a little crisis. I'm huuuuge!! Well I guess it's kind of the point.. But still, I'M SO BIG! :(

8 kommenttia:

 1. No ei todellakaan oo ruma, höhlä! <3 Vauvamasu on oikeesti ihana jos muuten on suht normaalipainoinen! Vitsit, sillon kun on vauvamasu niin saa ihan hyvällä omatunnolla olla pallero!!! Älä nyt siitä tuskaile :D tuskaile sitten kun vauveli on syntynyt! Sit saat kyllä taistella niitten kilojen kanssa ihan vapaasti, mut nauti nyt kun se on vaan hyvä asia että on vähän ylimääräistä ympärillä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aluksi mä kyllä mussuttelin jälkiruokia sun muita oikein tyytyväisenä mutta nyt on ruvennu omaatuntoa kolkuttaa. :D kai mun täytyy koittaa nautiskella koska se urakka on varmaan aika iso sit kun näitä kiloja täytyy alkaa karistelemaan. No jos jotain positiivista pitää ettiä niin läski lämmittää ja täällä on pikkuhiljaa talvi tulossa. :D

   Poista
 2. Voii oot raskaana onnea :) Ei ole ruma ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen :) no toivottavasti ei ihan kauheen ruma, hehe. Kiitoksia:)

   Poista
 3. Sun masu on suloinen ja sen sisällä kasvaa sun söpö vauveli =) Jos kaipaat lenkille tai kävelylle, niin mene ihmeessä. Ei raskaus estä kuntoilua ja synnytyskin sujuu helpommin kun olet hyvässä kunnossa.
  t. tuleva mummeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla on ollu liikkumisen kanssa ongelmia. Siis koitan käydä rivakoilla kävelyillä joka päivä mutten pysty kun alkaa vatsaa pistämään ihan hirveesti että pakko kävellä tosi hitaasti ja rauhallisesti. Lääkäri sanoi, että saan silti kävellä mut hankalaa se on ku pistää tosi kovasti. Tiäks sellasen piston sivuilla kun jos vaikka lenkkeilee?! Sellanen! Joka kerta. :(

   Poista
 4. Ha ha, muistan itse tuon saman niin elävästi viime vuodelta!! Tunsin itseni VALTAVAKSI siinä 3kk kieppeillä, mutta muutamaa kuukautta myöhemmin katselin ihmetellen valokuvia pienestä 3kk takaisesta masustani. :) Nopeasti se loppuaika menee (toivottavasti...), ja vauvamasu on aina ihana! Sanoo melkein 6kk sitten synnyttänyt äiti joka ei muista enää niin kovin hyvin kuinka tukala se olo välillä olikaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää etten oo ainoa näitten suurien ongelmien kanssa. :D

   Poista