maanantai 23. heinäkuuta 2012

Buenos Aires Market

Käytiin kävelemässä ja herkuttelemassa viikonloppuna järjestetyssä Buenos Aires Marketissa. Se oli kahden korttelin mittainen pikku tapahtuma täynnä erilaisia kojuja, joissa myytiin kaikkea orgaanista. Oli hunajaa, sinappia, viinejä, jälkiruokaherkkuja, mehuja, erilaisia lounasvaihtoehtoja ja paljon muuta herkullista. Meidän mukaan lähti jotain erikoisriisiä, rypälemehua, sinappia, viiniä ja syötiin myös oikein herkulliset lohileivät limonaadin kera. Tosi kiva pikku tapahtuma. Sääkin oli ihanan lämmin ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Ei tuntunut ollenkaan talvelta.
Tapahtuman jälkeen vespailtiin takaisin kotiin. Mä tein viimeisen työvoron pariin kuukauteen (jeee, "loma"!) ja illalla käytiin vielä katsomassa Woody Allenin tuorein elokuva "To Rome With Love". Tosi mukava päivä ja hauska leffa. Rakastuin jo siihen Midnight In Parisiin ja Woody Allen vaan on niin symppis. <3

English: There was an organic food happening here in Buenos Aires this weekend. Lots of yummy stuff! And Woody Allen's latest movie "From Rome with Love" was funny! I love that man so much.

8 kommenttia:

 1. Loistavia kuvia, pakko päästä tuonne ens kerralla ostaan herkkuja. Mahduitteko te molemmat siis vespan kyytiin..? Wau! :D Pitää katsoa tuo leffa, kun tykkäsin kans Midnightistä ja näin jo monesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo mahduttiin molemmat vespan kyytiin vaikka kieltämättä tekikin jo aika tiukkaa. :D Kantsii kattoa se leffa. Mun mielestä Midnight in Paris oli parempi mut tostakin jäi hyvä mieli.

   Poista
 2. Mun on jo pari edelliskertaa pitänyt mennä tuonne marketille, mutta aina on tullut mutkia matkaan.. ehkä sitten elokuussa :) Pitäiskin mennä toi leffakin katsomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se tulee elokuussa uudestaan? No hyvä, sillon kantsii kyllä käydä! :)

   Poista
 3. Onpa herkullisen näköisiä ruokia! Missäpäin tuo market oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi herkullisia juttuja myynnissä. :) San Telmossa oli, helppo löytää perille.

   Poista
 4. Hehee, oon nähny koko viikon pelkkiä matkaunia. Viime yönä seikkailtiin kaverin kanssa Boliviassa ja spotattiin teidän perhe toisella puolella katoa :D Sinä ja vauva näytitte voivan oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Olis kieltämättä kiva käydä joskus Boliviassa. Toivottavasti oli enneuni. ;)

   Poista