keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kotipotia laitellessa

Tää meidän koti on ollut kunnon ikuisuusprojekti. Ja on se sitä edelleen. Muutettiin n. puoli vuotta sitten ja nyt vasta kehdattiin kutsua ekat vieraat kylään. Muuton alussa Marcos mursi jalkansa, joten ei päästy tekemään oikein mitään. Hieno yhdistelmä, jalaton invaliidi ja raskaana oleva nainen. :D No nyt jalka on onneksi taas kunnossa ja ..no mä oon edelleen raskaana mut en enää kauaa (jihuu). Ollaan saatu maalattua seiniä, laitettyä hyllyjä, sisusteltua ja tehtyä kaikkea pientä kivaa. Vauvajuttujakin on kertynyt ihan mukavasti. Ne tosin ei ehkä sisustuksellisesti oo se kaikista kaunein juttu. :P

En oo täällä blogissakaan pahemmin julkaissut kuvia meidän kodista. En oo itseasiassa räpsinyt niitä juuri laisinkaan koska ei täällä ns. oo ollut mitään nähtävää. No nyt kun saatiin taas uus projekti päätökseen viime viikonloppuna niin innostuin vähän kuvailemaan. Kuvat tosin kertoo enemmän pienistä yksityiskohdista kun kokonaisuudesta. Jos olisi vähän laajempi objektiivi niin olis varmaan myös helpompi kuvata ahtaassa kaksiossa. No, kaikki aikanaan.

Vauvajuttuja. Vauva vaan puuttuu. :P
Kehdattiin tosiaan kutsua vieraita ekaa kertaa vasta tällä viikolla. Hassua, koska Pilarissa meillä oli aina joka viikonloppu iso kasa ihmisiä kylässä syömässä, soittamassa kitaraa, laulamassa, juomassa viiniä jne. Tän kämpän kanssa ollaan pidetty aika matalaa profiilia. Ei olla kehdattu päästää ketään visiitille. :D On tää edelleen ihan puolitiessään mutta näyttää sentään pikkusen paremmalta kun silloin puoli vuotta sitten, jolloin lattiat oli täynnä laatikoita ja pussukoita. Pikkuhiljaa hyvä tulee ja sitä rataa. Vielä pitäis ostaa matto, tuoleja, laittaa pari hyllyä, maalata lisää seiniä jne.
Päätettiin, ettei muutetakaan Palermoon (montakohan kertaa ollaan muutettu mieltä..), joten kiva nyt sisustella täällä kun tietää ettei tarvii ihan heti olla pois muuttamassa. Ei me tänne kuitenkaan voida loputtomiksi ajoiksi jäädä, koska vauva tarvii jossain vaiheessa oman huoneen. Ei kuitenkaan ihan vielä, joten no worries.

English: A project called home is doing some progress. Little by little we are making it nicer. I like it here though there's still much to do but one day it'll be perfect.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia teidän kodista! Erityisesti tykkäsin valokuvaseinästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mäkin tykkäilen valokuvaseinästä kovasti. Ehdottomasti lempparein seinä tässä huushollissa.

   Poista
 2. Tosi mukavan näköinen koti. Ihania pieniä yksityiskohtia - ja puulattioiden ihailijana tykkäsin tosi paljon tuosta lattiasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti :) itekin oon suuri puulattioiden ystävä, joten kyllä passaa tallustella täällä.

   Poista