tiistai 18. syyskuuta 2012

Another kiva wiikendi

Ulkona tuulee. Kuulemma vuoden tuulisin päivä. Mene ja tiedä.. On taas vähän viileämpää. Kiva katsella kesäisiä ja aurinkoisia kuvia viikonlopulta täällä kotosalla lämpimässä ja kuunnella tuulen ääniä. Juoda päiväkahvia, masu täynnä herkullista omelettia.

Tulin juuri kotiin työhaastattelusta. Tavoitteena on siis löytää jokin kiva osa-aikainen työ tämän mammaduunin rinnalle. Rahaa on tienattava ja äitiydestä ei valitettavasti saa penniäkään. Ei ainakaan tässä maassa, en ainakaan minä. Siitä saa vain kultaisia hetkiä oman pojan kanssa ja paljon rakkautta. Rakkaudella ei kuitenkaan elätetä perhettä, joten töitä olisi mukava tehdä. Pidetään peukkuja ja pottuvarpaita pystyssä, että löydän jonkun kivan duunin, josta maksetaan ihan ok palkkaa ja joka ei riistä paljoa mun ja Tobiaksen yhteistä aikaa.

Viikonloppu oli hirmu kiva. Käytiin La Platassa illallistamassa toisen Suomi-Argentiina -pariskunnan kanssa. Tunnit meni lentäen ja oltiin kotona vasta joskus super myöhään. Ei se mitään, oli tosi mukavaa! Kiitos! Seuraavana päivänä herättiin aikaisin ja ajettiin Pilariin lounastamaan Marcosin perheen kanssa. Siellä se päivä sitten menikin, auringon alla hengaillessa ja ottaessa rennosti. Ajettiin illalla myöhään takaisin Buenos Airesiin ja Tobias palkitsi mut seuraavana yönä ihanilla yli 5h unilla. Kiva nukkua välillä vähän pidempiäkin pätkiä. Tekee hyvää mun mielenterveydelle.

Tämä viikko on täynnä kaikenmaailman velvollisuuksia. Rokotusta Tobsukalle, kaksoiskansalaisuusasioiden hoitoa, tänään oli se työhaastattelu, keskiviikkona olis mahdollisesti toinen työhaastattelu, tosin Skypen välityksellä, minulle oleskeluluvan hommaamista ja sitä rataa.. Ihan kiva olla tehokas ja saada asioita hoidettua mutta on se kumma kun kaikki kasautuu samalle viikolle. No onneksi viikonloppuna saa taas ottaa rennosti ja toivottavasti ottaa vähän aurinkoakin. Olis kiva vähän ruskettua. Kuvien perusteella oon aikamoinen kalkkis.

Mukavaa viikkoa tasapuolisesti kaikille! Tsao tsao adiossssss!

English: Nice weekend. Hanging out with friends and family. Eating well and enjoying the weather. Me gusta mucho!

8 kommenttia:

 1. Moikka ja terkkuja stokiksesta!

  Sun blogi on musta upea, niin sisällöltään kuin visuaalisestikin. Kävikin mielessä että mikset kasaisi portfoliota, pistäisi nettisivuja pystyyn ja ryhtyisi ammattivalokuvaajaksi? Saisit itse päättää projektit johon ryhdyt ja todennäköisesti kanniskella poikaasi mukana. :) melko helppoa rahaa siis! Sulla on todella hyvä silmä valokuvauksen suhteen, ihanaa katsella sun ottamia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kun tuli imarreltu olo. Kiitos!! :) Itseasiassa tuo ei kuulosta ollenkaan hassummalta idealta. Se olis unelmatyö jos saisi tienattua rahaa valokuvauksella. Täytyy koittaa ottaa selvää asiasta ja ehkäpä pistää jopa nettisivu pystyyn.

   Poista
 2. Hei olen todella samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja! Sinulla on hyvä kuvasilmä ja kuvasi ovat todella ihailtavia!

  Valokuvauksesta voi saada aika menestyksekkäänkin bisneksen. Ja tosiaan joustavuutta löytyy! Valttikortti markkinointiin on kuulemma nettisivut tai blogi - ja sehän sulla jo on. :) Itsekin mietin valokuvausyrityksen perustamissa tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon. :) Tuo on kyllä tosi houkutteleva idea. Olis aivan mieletöntä tienata omista valokuvista edes pikku summan verran.

   Poista
 3. Voisit alkaa kirjoittaa ja myydä artikkeleita vaikka matkailualan lehtiin, koska osaat kirjoittaa hyvin ja otat mielettömiä kuvia. Löysin sun blogin ihan vastikään ja tykkään kovasti, odottelen innolla aina uusia postauksia. Ja aiheen vierestä: oon superkateellinen sun mielettömän kuulaasta ihosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, omasta mielestäni oon ihan surkimus kirjoittamaan. Kiva kuulla, että siellä on joku toista mieltä. :D Se olis kyllä totta, vois kirjoitella Argentiinasta ja kuvata paljon.
   Ja joo, olin kai aika onnekas kun ihoja jaettiin. Tää on käyttäytynyt aika hyvin kaikki nämä vuodet. :-)

   Poista
 4. Samaa mieltä edellisten kanssa! Aivan upeita kuvia! Ootko muuten hakemassa töitä jostain paikallisesta vai suomalaisesta firmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) paikallisista firmoista oon ettiny töitä. En itseasiassa edes tiedä jos täällä on suomalaisia firmoja. Tosin se edellinen haastattelu esim oli englanniksi, amerikkalainen yritys.

   Poista