perjantai 28. syyskuuta 2012

Kuvaukset

Mulla oli erikoinen tiistai. Epätavallisen ihana tiistai. Me pidettiin kunnon valokuvaussessiomaratoonit täällä mun "kotistudiossa" Paulan blogia varten. Kannattaa muuten käydä lukaisemassa jos osaa espanjaa ja nimenomaa Argentiinan slangia.

Paula saapui meille siinä kolmen maissa ja lähti yhdeksän kieppeillä. Aika monta tuntia siinä tuli siis kuvailtua. Oli ihanaa ja mulla oli kokoajan sellainen tunne, että "Ah! Tätä mä haluan tehdä työkseni! Valokuvata!" Ja niin mä vielä aionkin. Jonain päivänä. Aivan varmasti.


Kiitos kovasti teille ihanille ihmisille, jotka kommentoitte viime postaukseen siitä, että mun kannattaisi yrittää tehdä valokuvaajan töitä. Sain niistä kommenteista ihan hirmuisesti energiaa ja innostusta. Se on mun suuri unelma ja jos jotkut on sitä mieltä, että otan kivoja kuvia niin kyllähän se pirun hyvältä tuntuu. :) Sain itseasiassa jo melkein yhden valokuvausduunin viime viikolla. Ainoa este oli se, ettei mulla oo vielä niitä hiton oleskelulupapapereita, joten oon laiton heppu tässä maassa. Sen takia firma olis joutunu maksamaan mun palkkaamisesta jotain extra juttuja ja siihen se keikka sitten töppäs. Muuten olisin päässyt valokuvaamaan sellaiseen tapahtumaan yhdeksi päiväksi. Vaikken duunia voinutkaan tehdä niin innostuin asiasta silti kovasti. Jos joku oli jo valmis mut palkkaamaan niin ihan varmasti saan vielä joskus vastaavan tilaisuuden ja silloin mulla hittovieköön on ne paperit kunnossa! Oon viittä vaille laillinen tässä maassa, kiitos Tobiaksen, joten tää on vain väliaikainen pikku ongelma.

English: We had a "little" photoshoot session with Paula-the-sentimeunacosa (click to see her blog). It was great! Lots of pictures, lots of hours, lots of fun!! I wanna do this more often!

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Hirmuisesti onnea papereiden kanssa seka urkenevalle fotouralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidetään peukkuja pystyssä ettei papereiden saamiseen mene ikä ja terveys! :) vai miten se sanonta menee, hahah

   Poista
 2. Vau, upeita! Tosi hienoa että löysit unelmatyön ja että se on ihan käden ulottuvilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) tosiaan ihanaa olla jo niin lähellä (mutta kuitenkin niin kaukana). Ammattivalokuvaajan titteli on vielä kaukana mutta ihana oppia kokoajan kaikkea uutta ja kehittyä.

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Toivottavasti ei kestäis ihan hirveän kauan se oleskeluluvan saaminen.

  VastaaPoista