torstai 18. lokakuuta 2012

Bienvenida primavera!

Kevät on saapunut. Auringon porottava kuumuus kutittelee ihmisten hikisiä kainaloita. Vaatteet vähenevät. Tatuoinnit palaavat talviuniltaan. Kaikki on ihanaa. Tervetuloa kevät, tervetuloa kesä!

Treffattiin Foto Rutalaisten kanssa Palermon puskissa ja hipsittiin pari tuntia pitkin katuja ja puistoja kuvaillen ohikulkijoita. Tätä kaikkea kevät ja kesä on täynnä!

Yleistä hengailua. Tekstailuu ja musaa.

Söpöileviä pariskuntia puistojen penkit täynnä.
Urheilua. Rullistelua ja lenkkeilyä vaikka ilman paitaa. Naisille en tosin suosittelis.

Pikku tirsat jos nukuttaa.


Joka puistosta löytyy aina se yksi huomionhakuinen beibe, joka keikuttelee bebaa vähissä vaatteissa ja lirkuttelee ohikulkijoille. Hyvin se kyllä luisteli!

Auringonottoa ja rusketusta.

Mielenrauhaa kauniista maisemista ja veden lotinasta.

Vähäpukeisten tyttöjen perään kuolaavia poikasia.

Lisää ihkuttelevia rakastavaisia.

Random valokuvaajia.

Random malleja.

Katu-uskottavia asuja.
Kyllä vain. Tämä on sitä itseään, kevättä ja sen fiilistelyä. Edellisenä päivänä oli kylmää ja tuulista. Talvista. Yhtäkkiä aurinko hyppäsi esiin pilvien takaa eikä kestänyt kauaa, että ihmisetkin tulivat ulos koloistaan fiilistelemään kaunista päivää.

English: It's always a good weather in Buenos Aires.

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihan Parque 3 de Febrerolta. Aika tarkkaan vuosi sitten tuli vietettyä kuukausi Argentiinassa ja silloin tuli Palermon kulmat hieman tutuiksi.
  Pientä haikailua on että ehkä mä joku päivä palaan takaisin sinne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista mikä sen parquen nimi oli mutta se oli kuitenkin Palermossa ja siellä on se valkoinen silta :) toivotaan että joskus vielä palaat, täällä on mukavaa!

   Poista
  2. Mä toivon että saisin lähitulevaisuudessa järjestettyä vapaata niin että voisin taas lähteä. Kevät on niin kaunista aikaa siellä, sää just sopiva mulle, joten haluaisin taas siihen vuodenaikaan sinne. Ja ensi kerralla aion viettää enemmän aikaa rannikolla. Siellä on mielettömät maisemat!
   Mun reissu viime vuonna oli kyllä aika kokemus, heh. Tapasin mun meilikaverini ja hänen ansiostaan sain myös kokea sitä oikeaa paikallista elämää. Joo, pitäisi kait treenata lisää tota espanjaa että olisi helpompi jutella ihmisten kanssa.. :) Kivaa oli ja ihmiset ottivat todella lämpimästi vastaan!

   Kiitos noista sun kuvista muuten! Hienoja ovat!
   T. Monica

   Poista
  3. Toivotaan että saat järjestettyä aikaa ja vapaata. :) ite en oo rannikolla käynyt mutta aivan varmasti on kaunista. Toivottavasti pääsen joskus käymään. Se on kyllä totta, että argentiinalaiset on hyväsydämistä ja lämmintä porukkaa. Hyvä että pääsit kokemaan millaista se oikea paikallunen elämä on. Se on paljon parempi kuin turistiporukalla ravata kuuluisat "must see" -paikat ja palata kotiin..

   Poista
 2. ihania kuvia! piristää huomattavasti nähä tämmösiä ku täällä Suomessa näkee vaa sadetta ja mutaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo oon kuullu jo jonkun verran valituksia suomen säistä. voi teitä raukkoja :D

   Poista
 3. Tuo on Bosques de Palermo tai toiselta nimeltään Parque 3 de Febrero :) Taitaa olla suosittu rakastavaisten kohtauspaikka kun siellä on tullut joskus vuosia sitten itsekin istuttua penkillä käsi kädessä ja itse asiassa ekat treffitkin oli siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww :) täytyy itekin mennä sinne joskus vaikka piknikille. Oli niin nättiä.

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia, välittyy loistavasti keväisen Bairesin fiilikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) nyt sais noi sateet jo väistyä ja kuuma aurinko tulla taas esiin!

   Poista