torstai 11. lokakuuta 2012

Kasvuvaiheita

Huhhei. Huomaa, että jos tekee töitä niin tulee vietettyä yllättävän vähän aikaa koneella. Kai se on ihan hyvä, toisaalta taas huono..

Äiti/mummi kyseli aikoja sitten, että voisitko ottaa Tobiaksesta kuvia kun en ole vähään aikaan pikkusesta postaillut. Vauvelit kun ne kasvaa niin nopeasti ja koska äiti joutuu mummeilemaan toiselta mantereelta niin ymmärrän, että kuvia katselis mielellään niin usein kuin mahdollista. Ei olis kiva missata mitään kasvuvauheita. No minäpä asetin taas kotistudion kuntoon ja otin herrasta muutamat räpsyt ja ajattelin ihan kokonaisen postauksen omistaa hänelle. :)Sellainen sinisimmu se tällä hetkellä on. Silmät vaan kirkastuu kokoajan enemmän ja enemmän. Toivotaan että ne pysyy noin kauniina. Keneltäköhän se nuo oikein on perinyt koska vaikka ite suklaasimmu en olekaan niin ei mulla kyllä noin sinkut oo.. Mut kaikki sanoo et onpa ihan äitinsä näköinen. Hih.

Toi yks kuva on ehkä vähän harhaanjohtava. Ei Tobias oikeasti vielä hengaile tolleen päätä pidellen. Kyllä me sitä aina välillä treenaillaan mutta aikamoista keikuttelua se vielä on. Niin hauska kattoa ressukkaa kun sitä päätä on niin kovin hankala pitää vakaasti pystyssä. Hahaah. Minkähän ikäisenä ne sen oppii kunnolla? Eihän tää oo vasta kun kaksi ja puol kuukautta. Nuori herra siis vielä, vaikka tuntuu että se on ollut keskuudessamme jo paaaaljon kauemmin. :)

Nyt täytyy taas rientää. Meillä on valokuvaussessio päivemmällä ja mun täytyy tehdä miljoona asiaa ennen sitä.

English: My beautiful baby is getting cuter every day.

8 kommenttia:

 1. Suloinen sinisilmä! Pakko heti kysyä, että onko tuo sininen neuleliivi jonkun itse tekemä? Meidän esikoisella oli vauvana ihan samanlainen ja sai sen Argentiinan isoisoäidiltään :) Ei ole Suomessa koskaan tullut vastaan samanlaisia.

  VastaaPoista
 2. Mikä räpsyripsi, aivan ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 3. On kyllä oikea hurmuri teiän pallero!
  Voin vain kuvitella mikä vienti on 20 vuoden päästä noilla silmillä, mikäli Argentiinaan asetutte. :D (ja toki muuallakin!)

  -pumssi

  VastaaPoista
 4. Hyvät hykkyrät että Tobiakselle on tullut ison pojan tarkkaavainen katse! Onpa harmi, etten päässytkään nannyksi ;) Marialle: mun grand-mother-in-law tekee joko v.punaisen tai v.sinisen neuleliivin uusille vauvoille, joskus myös escarpinet. Yritti opettaa mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mekin saatiin abuelalta vaaleansiniset töppöset! Onkohan se joku argentiinalainen perinne? :) Suomessa taas tuli lahjaksi usein pieniä villasukkia.

   Poista
  2. Joo noita liivejä näkee tosi paljon täällä. Pojilla vaaleensinisiä ja tytöillä vaaleenpunasia. Ite saatiin tuo lahjaksi, yllätys yllätys abuelalta. :D En tiedä tekikö se sen ite vai osti jostain mutta noi on kyllä hirmu yleisiä täällä.

   Poista