maanantai 29. lokakuuta 2012

Vihreä mies

Kuin siistiä maalata poikaystävän naama vihreäksi ja kietoa se lakanaan? Hahah. Pakko myöntää että hiukan kikatutti siinä maalaillessa ja kuvatessa. Mut joo... Mä sain yksi päivä idean, että tahdon maalata jonkun naaman kasvovärillä ja ottaa siitä kuvia. Marcos päätyi mun malliksi, koska mun mielestä sillä on niin kivat ja kuvaukselliset kasvot. Aika paljon sitä kyllä sai suostutella. Parin viinilasillisen jälkeen se vihdoin taipui haha. ;)

Mut hei Happy halloween elikkä hyvvee halloveenia kaikille!

English: Baby, are you feeling well? You look kinda greenish today. Sea sick maybe? höhöhö I'm so funny......

4 kommenttia:

 1. Haha, ihan loistava! Mitäs Tobias tykkäs? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo nauratti kyl aika paljon :D tobias tuijotteli aika pitkään että mitäs hittoa, miks toi mun isi näyttää niin dorkalta :D

   Poista
 2. hei mun on pakko kommentoida tähän. olen kerran aiemmin heittänyt sulle kommenttia, silloin kun pohdiskelit jokin aika sitten etsiväsi itsellesi jotain työtä kotiäitiyden ohelle.

  oon seurannu sun blogia epäsäännöllisen säännöllisesti jo puolisen vuotta. huolimatta siitä kuinka härskiltä tämä kuulostaa (!) niin mun on pakko sanoa että NAUTIN sun ottamista kuvistasi ihan suunnattoman paljon. oot kehittyny valokuvaajana ihan valtavasti, ja sulla on sellaista silmää kuville jota ei ihan joka puolella näe (puhumattakaan siitä miten hyvin osaat käsitellä kameraa). on ihan mieletöntä, miten hyvin sä saat mut eläytymään elämään pienenkin hetken "kanssasi" argentiinalaisessa omassa arjessasi vain ja ainoastaan lataamalla muutaman kuvan tähän ihmeellisen interneziin. näin ulkosuomalaisena ja etelä-amerikkalaisten(kin) kulttuurien ihannoijana tykkään myös lukea päivittäisestä elämästäsi siellä. kiitos, jo vaikka ihan siitä että saat mut hetkeksi irroittautumaan omasta arjestani täällä :)

  onnea ja huimasti tsemppiä elämääsi siellä :) //Henrika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana kommentti :') sait mut ihan sanattomaksi ja iloiseksi ja onnelliseksi ja super hyvälle tuulelle. Kiitos siitä. Tosi mukava kuulla, että mun ottamia kuvia on kiva katella ja että muutenkin blogia jaksat lueskella. Tervetuloa joskus ihan oikeestikin tänne etelä-amerikkaan näkemään ja kokemaan! Kannattaa!

   Oon yhtä hymyä täällä:)

   Poista