keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

not much

I look like a countryside girl...

I started studying spanish again with a new spark of excitement. Maybe this time the enthusiasm will last for longer.

: )

Thank you wind, thank you rain ! Thank you for the dry clothes.
 
poseposepose


I'm sitting at home. Eating my porridge, drinking my tee. It's raining outside so the house is much colder than usually. Again I'm freezing. Nothing special has happened lately. Well MANUEL IS BACK, that's very good news :---) but other than that our life has been just basic. Maybe a little bit more struggle than usually. But mostly we've only been seeing friends and on the contrary staying at home, watching a lot of movies, cuddling under the blanket and that's pretty much it. Some would say it's boring, some would say it's cozy.

By the way the Indian man DID call me again so I've been incontact with him quite a lot. We'll see if I actually get this job. Everyone over there keep your thumps up for me! :-)

4 kommenttia:

 1. AA DIOS MIO!! damn en ees tiiä millähän kielellä tänne kirjottaisin! Haluisin kysyy niin monta sataa asiaa!! Ensinnäki löysin blogis ku etin Bs Asista kuvia. Sit olin iha et jee blogi, jota jopa päivitetää vielä jatkuvasti(ei mikää vuodelta -06) ja vielä ilosempi ku näin että suomalaisen ylläpitämä!! Hei wau, tää on melkein samantapanen fiilis ku löytäisit sieltä suomalaisen :) Oikee bingo! En nyt aio kuitenkaan lukea blogias ku raamattua ihan alusta, jossa saattaisit selitellä enemmän sun matkan syistä ym. Kysyn vaan, mitä sä siellä oikein teet ja miten sä käytännössä pääsit sinne? Missä asut? Ois ihan mahtavaa jutella, koska itellä on ollu mielessä lähtee Buenos airesiin lukion jälkeen, joku siellä vetää puoleensa, muutenki pari kuukautta sitte palasin vaihtarivuodelta argentiinasta, olin neuquenin provinssissa, ja siks tää nyt niin sikana kiinnostaaki :)

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaa kivalta! Kannattaa todellakin matkustaa tänne! Jos muutenkin oot ennen ollu argentiinassa muttet päässy buenos airesiin niin ehdottomasti takasin! Tää kaupunki on kyllä jättisuuri ja aika eurooppalaistunut. Itse kun tänne matkustin, niin odotin jotain tosi eksoottista mutta tää on ihan kun joku ranska tai italia tai espanja. On vaan pirun iso kaupunki, paljon turisteja, paljon paikallisia, paljon KAIKKEA, siis ihan kaikkea ja ihmiset on ihania. Sellasen käsityksen sä varmaan aiemminkin jo sait argentiinalaisista ihmisistä kun täällä olit. Siis ihmiset on tosi mukavia ja auttavaisia yms.
  Nojoo mun päätös muuttaa buenos airesiin oli aika extemporee. Olin niin kyllästynyt suomeen ja suomen kuvioihin että halusin totaalimuutoksen. Tein ihan sikana töitä ja tienasin rahat kasaan aika pikaisesti. Ensin tarkotus oli lähteä intiaan mutta ajattelin että se on ehkä vähän riskiä lähtee sinne yksin seikkailemaan. Tutustuin yhteen argentiinalaiseen tyyppiin joka oli suomessa käymässä ja se sanoi että voin asua sen luona kunnes saan oman kämpän yms. Se sai mut vakuuttuneeksi että buenos airesiin kantsii todellakin muuttaa :P Niin mä sitten hankkiuduin eroon kämpästäni ja koko omaisuudestani, tein ensin pienen eurooppa tourin ja lopulta lensin tänne. Oon nyt asunu about 7kk täällä enkä kadu tippaakaan. Tutustuin aika nopeesti myös mun tän hetkiseen poikaystävään, joten tällä hetkellä ei oo todellakaan suunnitelmissa palata takaisin suomeen. Espanjaa en osannut ollenkaan kun tänne muutin mutta oon koittanut opiskella. Aika laiskasti tosin... :P

  VastaaPoista
 3. oi, sulla meni sit tosi hyvin noi kaikki järjestelyt! Ootko siellä jossain koulussa tai töissä, tai etsimässä jompaa kumpaa?

  VastaaPoista
 4. oon töissä mutta sen bongasin vasta parin kuukauden asustelun jälkeen. teen itseasiassa töitä tietokoneella suomeen, eli aika hyvä tsäkä kävi =D

  VastaaPoista