perjantai 12. elokuuta 2011

Värityskirja

Päätin yks päivä liikkuvassa autossa, että nyt on aika tehdä tatskapostaus. Siinä sitten räpsin kädestäni kuvia typerän näköisenä auton pöristellessä eteenpäin. Aina liikennevaloihin pysähdyttyessä jostain syystä näin muista autoista tulevan paljon tuijottavia katseita, jokseenkin myös flirttailevia sellaisia. Pikkasen nauratti. Nojoo, kuvat on siis loistoluokkaa ja ihan tosi teräviä ja taiteellisia ja kaikkee muutakin hienoa.. Yeah, right..


Tatskoilla on myös syvemmät merkitykset, että ne ei oo sellasia "menenpä liikeeseen ja valitsen valmiista mallistosta jotain coolia" vaan oon ne ite piirtänyt ja suunnitellut yms (tietty itse artisti on sitten niitä vähän muokkaillut oman makunsa mukaan). Jos nyt alkaisin erittelemään kaikki merkitykset mitä tästä kädestä löytyy niin hetki saattais kestää..
Osan kuvista on tehnyt Jylppy, joka silloin työskenteli Hell's tattoossa mut nyt ilmeisesti pyörittää Aimon kanssa uutta liikettä Espoossa joka kantaa nimeä mutka. Loput kuvista on tehnyt Iris, joka ainakin silloin työskenteli Luau tattoossa Helsingin hämeenkadulla. Ja yks kuva (vaan ei viimeinen) on tehty Buenos Airesissa, paikassa nimeltä Well Done. Et silleen. Jos on jotain kysyttävää niin ei muuta kun kysymään vaan!

Tuona päivänä oli muuten tosi onnellinen olo. Talvesta ei ollut tietoakaan.. Pyöräillessäni ruokakauppaan t-paita päällä en voinut olla hymyilemättä. Hitto kun mä kaipaan kesää!

english: this is a tattoo post.. I will (hopefully) fill all the empty parts that I have left in this arm but lets concentrate on the parts that are not empty. ;-) I tried to take pictures of all my tattoos in a moving car.. Not the best idea ever! But yeah, all of these I took in Finland (from two different tattoo arists; Iris & Jylppy) except the ancor that I took in Buenos Aires (tattoo studio Well Done). Ask if you have any questions!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti