torstai 26. heinäkuuta 2012

These are the days









Viimeiset tilaisuudet nauttia herkullisista jätskiannoksista. Kohta meinaan alkaa armoton laihdutuskuuri. :P Ainakin ajatuksen tasolla.







Nyt kun on työt lopetettu ja päivät koostuu pelkästä odottelusta niin on aikaa ottaa mahottoman turhia kuvia ja julkaista niitä täällä blogissa. Sori. :P Heheh. Noi meikkailukuvat on illalta kun käytiin kavereiden kanssa keikalla. Oli tosi hyvää musiikkia ja super hyvä meininki. Bändin nimi oli Orozco Barrientos ja Celador de sueños on raikunut meidän kajareista joka päivä keikan jälkeen, rakastuin. Kaunis biisi.
Uusia kenkiäkin oon päässyt käyttämään pari kertaa vaikka kintut onkin aika pullataikinamaisen turvonneet. Selkäkivut katosi yksi päivä aivan itsestään. Ihanaa, on ollut taas niin ketterä fiilis kun ei tarvii linkuttaa. Ankkamaiseksi taaperrukseksi tätä kävelytyyliä voisi enemmänkin kutsua. Masu on sen verran iso, että lääkäri joutui solmimaan mun kengännauhat viime visiitillä kun itseltäni se ei enää oikein luonnistu. :D


Huomenna äiti laskeutuu Argentiinan maakamaralle ja tulee mua piristämään. Voidaan tehdä karjalanpiirakoita ja shoppailla ja ulkoilla ja tutustua Buenos Airesiin ja käydä ulkona syömässä ja juoruta. Sit me voidaan kans hoitaa vauvaa, vaihtaa vaippoja, syöttää, pestä, nukuttaa ja ties mitä. Jee. :D Toisella on kesäloma ja se tulee toiselle puolelle maailmaa a) nauttimaan TALVESTA b) auttamaan vauvan hoidossa = työleiri. Voi ressukkaa. Toivotaan, että viihdyt äiti! Tervetuloa!

Ps. Oon miettinyt viime aikoina aika paljon, että miltäköhän mun ja Marcosin yhdistelmä tulee oikein näyttämään.. Eiköhän siitä ihan komee tapaus tuu! ;D
PPS. Laskettuun aikaan 5 päivää eikä vauva osoita vieläkään mitään ulostulon merkkejä!

English: My days consist of waiting, waiting and waiting. I finally quit working and there's not much to do. I'm just trying to rest as much as possible, now is the last change for that. My mother is coming here to cheer me up. I'm so happy to see her after more than a year. I hope she'll have a good time here with us and her first grand child. ;)

6 kommenttia:

  1. Taas mina, mutta voisko sun aiti jaada tanne pitaaman karjalanpiirakkakurssin? Vasta vauvatyoleirin jalkeen tietysti ;) Muillekin perinteisille taidoille saattais olla kysyntaa. Ihanaa Ezeizan reissua, liikuttaa jo ajatuskin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, ehkä se tosiaan vois jäädä tänne pitämään meille pientä kokkikoulua :D ajattelin kokeilla myös ruisleivän tekoa. Sain pari pussia reissumiestä tuliaiseksi suomesta ja oon ehdottomasti sitä mieltä ettei ruisleivästä voi luopua. En sostu!

      Poista
  2. Hienoja kuvia taas! Varsinkin se on upea, jossa laitat huulipunaa. Ihanaa, kun saat äidin sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vuosi erossa äidistä on yllättävän pitkä aika. :/

      Poista
  3. Hui, skrollasin jo ihan jännittyneenä alaspäin josko vauva olisi syntynyt! Näytät tosi nätiltä! Itsekin olen ihastunut punaiseen huulipunaan, joka on tainnut tulla jäädäkseen omaan baari/ulosmeno-lookiini.

    Tsemppiä odotuksen loppusuoralle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt jos skrollailet vähän lisää niin löydät vauvauutisia! :))

      Huulipuna on mullekin ihan uusi juttu mutta piristää kivasti jos vaikka ulos menee iltaa istumaan.

      Poista