perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulua juhlittiin näin

Joulu oli, joulu meni.. Täälläpäin sitä juhlittiin kesäisen helteisissä merkeissä. Jossainpäin Buenos Airesia oli kuulemma ollut jopa 50 astetta hellettä. Aikamoista.
Tobias pulahti ekaa kertaa uima-altaaseen ja ai kuinka se rakasti sitä. Vedessä se on aina niin onnellinen.



Uutena vuotena ajattelin kokeilla valokuvata ilotulituksia, mutta Marcosiltä tuli aika hyvä pointti...Mähän oon itsekin kilistelemässä silloin puolenyön aikaan. Voi olla, että jää kuvaamatta.

Päätettiin, että aletaan säästämään rahaa lentolippuihin. Olis niin ihana lentää kuukaudeksi Suomeen sillon kun siellä on kesä. Toivotaan, että saadaan säästettyä kesään 2013 mennessä! En malta odottaa, että pääsen esittelemään oman kotimaani Tobsulle ja M:lle. Tahdon viedä ne Suomenlinnaan piknikille, ostaa torilta tuoreita marjoja ja kalaa, istua iltaa sukuloiden, juoda siideriä ja lonkeroa terassilla iltaan saakka, kävellä metsässä, tuhlata rahaa halpoihin vaatteisiin, viedä Tobiaksen lintsille, kävellä pitkin keskustan katuja.. Tuntuu myös hirmu oudolta. En oo käynyt Suomessa vuosiin. En oikein tiedä mitä odottaa. Onko kaikki muuttunut vai ei yhtään mikään? Onko hinnat jotain ihan eri luokkaa kun pari vuotta sitten.. En tiedä, mutta odotan innolla että pääsen taas haistamaan ja maistamaan Suomen makuja ja hajuja.

16 kommenttia:

  1. Onpas suloinen poika ja taitaa olla aika paljon serkuksia?!? :) Ei näytä yhtään huonoilta noi teidänkään jouluherkut! Hyvää vuodenvaihdetta sinne Bairesiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo serkkuja löytyy vaikka kuinka! Mun puolelta löytyy vaan yksi mutta tuo marcosin perhe on aika lisääntyvää väkeä.. :D

      Poista
  2. Ihanan lämpöisiä joulutunnelmia! Toivottavasti teidän matka Suomeen onnistuu :) Teillä on hyvä ajankohta matkustaa lapsen kanssa, kun alle 2-vuotiaan lentolippu maksaa vain n. 100e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä justiin mietittiinkin, että nyt täytyy tarttua tilaisuuteen kun tobias pääsee vielä niin edullisesti :) kyllä mä oon aika varma että päästään reissuun. en malttais millään oottaa! vuhuu.

      Poista
  3. Ihania kuvia taasen, tuo lasten ryhmäkuva on ihan mahtava! hienot ilmeet, toiset itkee, toiset nauraa ja toisia ei vois vähempää kiinnostaa :D Hyvää vuodenvaihdetta teille sinne lämpimään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho.. väärä google-tili näköjään kirjautuneena :P
      t. vale-carlangas

      Poista
    2. Haha älä muuta sano. Itteäkin nauratti katella sitä meininkiä. Yhtä alkoi itkettää ja se sitten tarttui toiseen. Osa rupes sitten nauramaan itkupilleille ja loput halus vaan päästä äkkiä epämukavasta asettelusta pois. :D

      Poista
  4. Mahtavia perhekuvia! Kaikki on niin toistensa näköisiä. Tuollainen joulu olisi aivan upea. Toivottavasti pääsette reissuun kesäksi! Suomi on aina Suomi, vaikka voissa paistais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo barilatit on kyllä niin toistensa näköisiä, että huh.

      Me ollaan jo kovasti kateltu lentolippuja ja varmaan ostetaankin pian ja luottokortti laulaa. No ei se mitään, oon joka tapauksessa ihan täpinöissä! Kyllä se suomi on tosiaan varmasti ihan samanlainen vuodesta toiseen vaikka hinnat vähän muuttuiskin:)

      Poista
  5. Ihania kuvia =) Kiva nähdä paljon tuttuja kasvoja. Tuntuu mukavalta sanoa, että voin kuvitella, kuinka kivaa teillä on ollut. Olen tainnut tavata heistä suurimman osan. Nautit varmaan siitä, että saat olla osa suurta perhettä, koska olet mun ainokaiseni =) Olisi todella ihana saada teidät tänne kotisuomeen =)
    t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä on se mukava kun on iso porukka kasassa. Ihana, että pystytään tarjoamaan tobiakselle tuollainen perhe, missä on paljon serkkuja ja kaikki on läheisiä ja viettää paljon aikaa yhdessä.

      Kesä-heinäkuussa nähdään! ;) Saadaanko me punkkailla ramin työhuoneessa?

      Poista
    2. Näin kysymyksesi vasta nyt. Tottakai saatte =)

      Poista
  6. Voi miten ihania kuvia, niistä oikein huokuu sellanen lämpö ja mukava tunnelma :) kuulostaispa kivalta jos pääsisit pitkästä aikaa käymään Suomessa, ja vielä oman perheen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Lähdin ihan yksin ja nyt tulen takaisin perheen kanssa. Kyllä se aika hyvältä tuntuu. :)

      Poista
  7. Nää kuvat sai suupielet korviin asti :) JOO! Tulkaa Suomeen, pianpianpian! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla. :) Joo kyllä me tullaan siinä kesä-heinäkuun tienoilla. Ihana nähdä piiiiitkästä aikaa!

      Poista