tiistai 26. tammikuuta 2016

Jalkapuoli

Istun kotona jo ties kuinka monetta päivää. Sairasloma alkoi viime viikolla ja jatkuu koko tämän viikon. Kipu on ollut sanoinkuvailemattoman pistävä. En tiedä mitä tapahtui mutta tuntuu kuin sisäreittäni puukotettaisiin joka askeleella. Reiteni tsekattiin ultraäänellä muttei sieltä löytynyt mitään epänormaalia. Todennäköisesti vauva painaa päällään jotain jalan hermoa joka aiheuttaa viiltävää kipua astuessa. Toivon todella, että särky ei kulje kanssani synnytyssaliin saakka.
Olen valokuvaillut vatsan kasvua tasaiseen tahtiin ja tällä hetkellä tilanne on näinkin pullava.
Tämä toinen raskaus on tuntunut rankemmalta kuin ensimmäinen. Toisaalta voi olla, että aika kultaa muistot enkä vain muista edellisen kerran vaivoja niin elävästi. Nyt olen kamppaillut kipeilevän vartalon kanssa, millloin kyseessä on ollut jalka, milloin selkä tai harjoitussupistukset. Olen myös joutunut käymään sokerirasitustestissä ja tulos oli aivan siinä terveen ja raskausdiabetikon rajoilla, joten joudun kiinnittämään huomiota ruokailuuni. Tyttövauva voi kuitenkin oikein mainiosti ja se on pääasia. Voin silti ihan virallisesti tässä nyt julistaa, että tämän jälkeen tässä vartalossa ei kasvateta enää yhtään vauvaa!! :D 

Tämä kipeily on siitä kurja, etten voi mennä ulos kävelylle vaikka niin kovasti haluaisin. Olisi mukava mennä kuvailemaan Suomen talvea mutta tämä linkuttaminen tekee siitä hyvin haasteellista. Täytynee malttaa odottaa kotona vielä pari päivää ja toivoa parasta. Jos en pääse ulos kuvaamaan niin sitten kuvaan sisällä ja häiritsen perheenjäseniäni. Henkilökohtaisia mallejani. :DJalkapuoli kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti