tiistai 19. tammikuuta 2016

Joskus näin

Missasin viikonloppuna kaksi suhteellisen upeaa auringonlaskua ja se kovasti harmitti. Istuin syvällä tietokonetuolissa ja klikkailin säätöjä kun yhtäkkiä havaitsin sälekaihtimien raoista mielettömiä punertavia auringonsäteitä ja kirosin kohtaloani. Toisaalta pian heräsin todellisuuteen ja kiitin taas onneani ja mahdollisuutta tehdä valokuvauksella hieman rahaa. 

Torstain ja perjantain välisenä yönä nukuin makoisat kaksi tuntia, koska minun piti ottaa katalogikuvia eräästä tuotteesta ja editoida kuvat saman yön aikana. Ei muuta kuin pannu täyteen kahvia ja hommiin. Selvisin hommasta kunnialla mutta kyllä aamulla oli hutera olo. Perjantaina vietin ensin 8 tuntia perus päivätyössäni ja suuntasin sen jälkeen kuvaamaan Darkglassin toimistoa/työympäristöä ja tuotteita. Viikonloppu menikin sitten kyseisiä kuvia editoidessa. 

Kyllä tuntui kankussa maanantaiaamuna mutta kuten sanottu olen kovin iloinen näistä satunnaisista kuvauskeikoista ja siitä että voin toteuttaa itseäni muuallakin kuin Lyrecon varastolla. :D Auringonlaskut siinä jäi näkemättä ja kuvaamatta mutta toivotaan, että tulevista viikonlopuista tulee vähintäänkin yhtä valoisia. Ajateltiin joku päivä vuokrata auto ja Marcos saa heittää minut jonnekin kauniin valokuvaukselluseen paikkaan. Mistäköhän sellaisen voisi löytää? Ideoita? Ajattelin alustavasti jotain Espoon seutuja. Ne tosin ovat minulle ihan täysin tuntemattomia huudeja. Täytyy melkein Google Mapsin kanssa lähteä samoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti