keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Blogitunnustus

Hihii. Sain siskolta, joka rustailee Helmitarinoita -blogia niin tämmöisen blogihaasteen. En ookaan ennen tällasii täytellyt. :D Nää on aika iisibiisi tunnustuksia tosin. Ei tarvii onneksi avata salaisuuksien arkkua yhtään sen enempää.
1. Lempiruoka: Fetasalaatti, Halloumsalaatti, lohi uusilla potuilla, vuohenjuustosalaatti.. Kuinka surullista, Argentiinasta on mahdotonta saada kunnon fetaa, halloumia, vuohenjuustoa ja lohikin on niin kallista, ettei sitä raaski ostaa. KUINKA SURULLISTA!

2. Lempimakeiseni: Ah, salmiakkia henkeen ja vereen. <3 Sellaset kovat pääkallot, jotka on puoliksi mustia ja puoliksi punaisia, joita saa ainakin film townista. NAMM! Jälleen kerran, Argentiinasta ei saa salmiakkia, kuinka surullista!! :D

3. Lempiluettavani: Oon aika huono lukemaan. Tai en oikeastaan silloin kun oon saanut sen kirjan aloitettua ja avattua, silloin se yleensä imaisee mut mukaansa tuossa tuokiossa vaikka juoni olisikin kehno. Kyse on siitä, että kirjan avaaminen itsessään on hankalaa. En tiedä miksi, laiskuutta kai. Mulla on myös traumoja kirjoista. Palaa mieleen ne kaikki ajat, kun äikän kursseilla piti väkisin lukea kasoittain paskoja kirjoja ja analysoida niitä ja tehdä esitelmiä. Kylmät väreet, hrrr! Siispä vastaan tähän, että aikakausilehdet on mieliluettavaa, sillä niiden kanski kyllä aukeaa ja helposti! Kuinka säälittävä ihminen voinkaan olla.
 
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ulkona nurmikolla viltin päällä, taikka sitten kotona lattialla istuskellen niin, että kajareista soi chill out musaa ja ympärille on sytytetty pari kynttilää. Lasi viiniä inspiroittamaan mieltä tekee käsityötuokiosta täydellisen.
 
5. Lempielokuva: Uhh, monta! Lempileffojen luetteleminen on julmaa. Ihan varmasti heti kun olen klikannut "Julkaise" -nappulaa mun mieleeni ryöpähtää ainakin viis tykkiä leffaa. Noh, äkkiseltään sanottuna ainakin Kaunotar ja hirviö, Holiday, Midnight in Paris (yleensäkin Woody Allenin leffat), Tyttö sinä olet tähti, Spanglish, La vie en rose (Edith Piaf leffa), Boys don't cry, my blueberry nights, Vicky Cristina Barcelona ja tuhatmiljoonaa muuta!


Et semmottii. Nyt mulla olis tarkoitus haastaa muita bloggaaja kamuja tekemään tän saman justkan. Ei mulla kyllä oo bloggaavia kamuja (kai??? ilmoittautukaa, jos olen väärässä!), (luen itsekin blogeja, joiden pitäjiä en tunne), joten heitän haasteen kaikille blogin lukijoille. Kuka tahansa saa tämän itellensä kopsata jos siltä tuntuupi. :-)

2 kommenttia:

  1. Ai sä syöt nykyään kalaa?! Tässähän tuli siskollekin uutta tietoa. :) Meinasin vastata tuohon vitoskysymykseen just noin, et kun julkaisen ni mieleen pamahtaa miljoona leffaa. :D
    Vähän nynny kysymyksiä oli kyllä. Seuraavaa tunnustusta odotellessa... :)

    VastaaPoista
  2. Aa joo, mä oon "sortunut" taas kalaan. Olin mä siitä reilu puol vuotta erossa kunnes jouduin nöyrästi myöntämään itselleni että se vaan on liian hyvää ollakseen totta, ei siitä voi olla erossa. Joo, ens kerralla pistetään sit kissa pöydälle ja suurimmat salaisuudet esiin. :D Oikeesti meen aina jäihin kun pitää sanoo lempi leffa! Se on mahdotonta! :D

    VastaaPoista