torstai 22. syyskuuta 2011

Keskeneräinen projekti nimeltä koti

Sisutaminen on ihanaa! Siitä ei voi koskaan saada tarpeekseen. Jos mulla olis taskut täynnä rahaa niin voisin poistaa otsikosta sanana "keskeneräinen". Koska mulla ei ole taskut täynnä rahaa, eikä ole miehellänikään niin sisustaminen tuntuu ikuisuusprojektilta. Ei siinä mitään, hiljaa hyvä tulee mutta joskus tekisi kieltämättä mieli ostaa satojen eurojen edestä kaikkea kivaa kotiin (varsinkin kun lueskelee ihania sisustuslehtiä, jotka on täynnä upeita ideoita). Tällä hetkellä meidän kotiprojekti on jo ihan hyvällä mallilla, sillä vieraat eivät enää joudu istumaan lattialla illallistaessamme. On hauska katsella vanhoja kuvia niiltä ajoilta kun tänne muutettiin. Kaikki on niin erilaista. Itse olen super tyytyväinen kotiimme vaikka se onkin vielä todella keskeneräinen. Tyylejähän toki on monenlaisia eikä makuasioista voi kiistellä. Jotkut varmasti vihaavat meidän tapaamme sisustaa mutta mulle tämä koti sopii kuin nenä päähän. Nytkin tässä kotisohvalla kiehnätessä on vaan niin ihana olla.

Rakastan meidän keittiön vaaleahkon punaisia seiniä ja pikku härpäkkeitä.
Olohuoneessa on paljon puisia huonekaluja ja luonnon läheisiä värejä. Molemmat rakastetaan puuta ja sen eri sävyjä yli kaiken. Kaikki huonekalut on myöskin ihan uniikkeja yksilöitä, sillä ne on Marcosin yrityksessa valmistettuja. 
Yläkerta toimii mun taidegalleriana. Huone on pieni ja värikäs. Seinät on täynnä tauluja ja kollaaseja. Siellä on hauskan hippimäinen tunnelma.
Ulkona kasvaa kaikkea uutta ja ihanaa, joka tulee kauniina kesäpäivinä värittämään pihaamme ja ruokkimaan masujamme. Osa tulee palamaan savuna ilmaan. Heh.


English: This is our house. It's not even half way there to be done but we're decorating it little by little. I wish we had shitloads of money so that we could just snap our fingers and everything would be nice and ready. Since we're not - patiency, my friend. This is how it looks right now and at least I LOVE it here. It's so cozy. <3

4 kommenttia:

 1. Mä oon ihan rakastunut sun kämppään vaikka vaan muutamista kuvista oon sitä nähnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis asunto! Ja persoonallinen myös! Kyllä sicco osaa. :)

  VastaaPoista
 3. vautsivau, hyvält näyttää :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa että muutkin diggailee! :)

  VastaaPoista