tiistai 13. syyskuuta 2011

kisumisu

Eilen tapahtui kummia. Herättiin aamulla aikaisin ja paineltiin M:n vanhempien viikonloppuasunnolle. Otettiin koirulitkin mukaan, kun siellä niillä on niin paljon tilaa kirmata ympäri maita ja mantereita. Pelailtiin tennistä ja squashia ja mä kävin vielä tekemässä rullaluistelukilpailun koiraa vastaan (mä tietty voitin, ehh) ja hypin trampoliinilla niin että reidet ja pohkeet ja perse huus halleluujaa. Tultiin takaisin kotiin jo puolenpäivän aikoihin ja meitä odotti pihassa uusi ystävä. Kisumirri ystävä. Meillä ei ole mitään hajua miten se löysi tiensä meidän pihalle mutta siinä se katoksella otti onnellisesti päikkäreitä kun me kurvattiin pihaan. Voi että kun se on sulonen! Niin sosiaalinen rouva, kokoajan kehrää ja kiehnää ja maukuu ja vaatii huomiota. En tiedä mikä on kyseisen mimmin suunnitelma niinkun tulevaisuutta ajatellen mutta täällä se on nyt jo yhden yön viettänyt ja ollaan me sitä ruokittu ja otettu avosylin vastaan. Tää on vielä pentu. Hämmästyttää ja kummastuttaa ihan hirmusesti, ei kai kissoja nyt sentään taivaalta tipu?? No mutta ihan tervetullut hän on meidän perheeseemme kun kuitenkin se edellinen misu menehtyi pois. :-( Pitää varmaan keksiä joku naseva nimi tälle tytölle (olettaen että se on tyttö.. Yritin ottaa asiasta selvää mutten löytänyt mitään. Siispä päättelin sen olevan tyttö. Pojilla olis kai ne sukukalleudet).


Häijyn näköinen keltasimmu! Hankalasti kuvattava kaveri kun se änkee syliin väkisin eikä sen harrastuksiin kuulu paikallaan seisominen..

English: Something weird happened yesterday. We were gone from our house for a couple of hours and when we got back there was this cute littly kitty sleeping on our yard. No idea where she came from but she's totally welcome to our little family. She spent the night here and hasn't moved anywhere from our yard, I guess she finds this place kind of cozy. Probably thanks to all the food and milk and cuddles that we have given to her? ;)

1 kommentti:

  1. Ihana mäykkä <3

    Mun blogissa olis sulle tunnustus. Käyhän noukkimassa. :)

    http://helmitarinoita.blogspot.com/

    VastaaPoista