maanantai 3. lokakuuta 2011

käsi

Suosittelen kaikille tylsistyneille maanantai-iltaa viettäville kanssasiskoille mukavaa ajanvietettä nimeltä kädet. Nuo jännääkin jännemmät vetimet. Niillähän voi oikeasti tehdä vaikka mitä. Voi kirjoittaa, kutoa, siivota, kokata, taputtaa ja silittää. Niillä voi kävellä, piirtää, vilkuttaa ja rapsutella. Niillä voi ohjailla rattia ja sitoa kengännauhoja. Niitä voi myös tuijottaa kuola valuen ja jumittaa. Niistä saa paljon iloa ja ne voi myös tatuoida jos ei muuta keksi. Jos omistat kaks kättä, tai edes yhden niin muistathan olla kiitollinen niistä.
Tämän illan kohokohta oli, kun hiffasin, että jumalauta mullahan on käsi ja sillä voi tehdä kaikkii tollasii hassui varjoi seinään. Mitään muuta ei tarvita kun tylsistyneen väsynyt Sari, maanantai ja ilta yksin kotona. Listo! Taidan vaikuttaa ihan seinähullulta. :D Oon vaan vähän levoton.. Mutta oikeesti, kädet on myös tosi kauniit ja persoonalliset, ne voi olla vahvat ja lihaksikkaat tai hennot ja ohuet tai jotain ihan täysin muuta eikä kellään oo samanlaisia. Mä fanitan!

English: I discovered that I have arms. And then I discovered that I can make shadows with them.

7 kommenttia:

 1. Moikka!
  Mä tässä mietin että miten voin olla niin KÄSI, että kun yritän laittaa sun blogia blogilistalleni, niin sinne tuleekin:
  http://www.helmitarinoita.blogspot.com/
  Klikkasin tosta sun linkistä uudelleen ja oootra vez, eli ei se vika vissiin ollutkaan mussa vaan tossa linkissä?

  VastaaPoista
 2. Ihanko tosi? mitenköhän voi olla... Se on mun siskon blogi.. :D Pitääpä muuttaa heti ettei sisko varasta kaikkia mun lukijoita. ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä hämää ja paljon. Klikkailin tota mun blogilistan profiilii ehkä 10 kertaa ja joka kerta se mut toi tälle sivulle.. :o Ja siinä linkissä luki http://sftgside.blogspot.com eli tämä blogi. WEIRD! Ei mitään hajua miten se on sut ohjannut helmitarinoihin.

  VastaaPoista
 4. Hah, kyllä. Koitin kolmannen kerran. Edelleen blogilistalle tulee: "Helmitarinoita on lisätty suosikkeihisi"...

  VastaaPoista
 5. Aaaa, nyt tajusin ja kokeilin ja tottahan se oli! No mä korjasin asian samantien, joten pitäis ens kerralla onnistua seuraaminen blogilistan kautta ja vieläpä jopa oikeaa blogia. :D

  VastaaPoista