maanantai 24. lokakuuta 2011

levoton pää

Terve! Eipä tässä oo paljoo lätistävää. Perjantaiyönä en saanut nukuttua sekuntiakaan. Katoin leffoja ja tv-sarjoja Cuevanasta. Aamusta tuijotin lähinnä seinää ja kuuntelin lintujen laulua. Nukahdin vasta aamulla klo 10 ja nukuin iltapäivään saakka. Illalla meille tuli vieraita ja me syötiin ja juotiin viiniä. Sunnuntaina käytiin äänestämässä presidenttiä ja ylivoimainen voittaja oli Cristina Fernandez de Kirchner. Äänestyksen jälkeen mentiin puistoon syömään salaattia ja juomaan limua. Sit ajettiin takaisin kotiin. Marcosilla oli tennis turnaus ja mä menin katsomaan sitä ja räpsin joitain kuvia siinä samalla. Illalla hypin 40 minsaa hyppynarulla kun oli pakko päästä jotenkin purkamaan paineita ja ulkona oli liian pimeetä lenkille. Oli sellanen olo, että kohta lentää joku seinään jos en pääse äkkiä liikkeelle. Oli ihan liian energinen olo.

Nyt on maanantai ja vapaapäivä töistä. Mulla on edelleen super energinen olo, enkä tiedä miten siitä oikein pääsis eroon. Tekis mieli hyppiä ympäri seiniä. En kuitenkaan tahdo lähteä taas lenkille, koska lepopäiviäkin on hyvä olla. Ehkä pieni kävelylenkki ja raitis ilma helpottaa. Koko  viikonlopun ollut sellanen räjähdysherkkä fiilis. En todellakaan tiedä miksi. Kai jotain naisten vaivoja? :P Säälittää Marcosin puolesta, kun se joutuu katteleen tällasta monsteria jonka mielialoista ei oikein ota selvää. Tekis mieli aina kadota pois sillon kun on näitä oikkuoloja, ettei aiheuttais harmaita hiuksia ympärillä oleville. Hankala se vaan on kadota kun asuu saman katon alla.
 English: I've had quite a rough weekend. On friday night I couldn't sleep. It was 10 am when I finally fell asleep. I woke up in the afternoon.. We had guests coming over, dinner etc. On sunday we went to vote for the president (Cristina Fernandez de Kirchner won) and Marcos had a tennis tournament that I went to watch. In the evening I jumped with a skipping rope for 40 min because I had too much energy in my body that made me feel awfully anxious.. I needed to get rid of it somehow. Now I feel the same. It's frustrating.. I don't wanna run everyday, I want to rest but what do I do with this energy? This anxiety? It's making me insane.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapas tutulta... :D.... :S....

    VastaaPoista
  2. Voi sua ressukkaa =( Totesimme äsken Ramin kanssa, että sä olet kaunis =)

    VastaaPoista